Aktywne Wpisy

CzekoDonut +336
źródło: gumczi_kulczi
Pobierz
Frufruf +9
#perfumy
Zapraszam do dyskusji pt. "Wasz największe perfumowe rozczarowania" ( ͡º ͜ʖ͡º) Do jakich zapachów podchodziliście z dużymi oczekiwaniami by ani trochę nie zostały spełnione? Bardziej chodzi o samą kompozycję niż słabiutkie parametry, bo tutaj pewnie łatwo byłoby wymieniać. Do swoich mogę zaliczyć:
1. Sospiro Il Padrino - Porzeczka, rum, amaretto i bergamotka na drzewno waniliowej bazie. Nuty wyglądały bardzo intrygująco i sprawiły, że liczyłem na soczysty owocowy
Zapraszam do dyskusji pt. "Wasz największe perfumowe rozczarowania" ( ͡º ͜ʖ͡º) Do jakich zapachów podchodziliście z dużymi oczekiwaniami by ani trochę nie zostały spełnione? Bardziej chodzi o samą kompozycję niż słabiutkie parametry, bo tutaj pewnie łatwo byłoby wymieniać. Do swoich mogę zaliczyć:
1. Sospiro Il Padrino - Porzeczka, rum, amaretto i bergamotka na drzewno waniliowej bazie. Nuty wyglądały bardzo intrygująco i sprawiły, że liczyłem na soczysty owocowy

#heheszki #ksiazki #vinted
źródło: scaled_1000070849
Pobierzźródło: Screenshot_2025-11-30-11-31-00-331_pl.allegro-edit
PobierzI teraz dziury w takich składach, to specjalna taktyka wydawnictw by oznaczać te książki w ten sposób, by
źródło: 2
Pobierzźródło: v6bf4LAckyVq137p
Pobierz@NiBBonacci: bo zazwyczaj tak jest. I zazwyczaj stoi to w domu, w którym nie to, że ktokolwiek z własnej woli czyta coś więcej, niż tygodnik "Pani Domu", ale Biblioteka Inteligentnego Polaka w stołowym musi być! A w niej właśnie Pan Tadeusz, Trylogia, Encyklopedia PWN i obowiązkowo "Papież Pielgrzym" w twardej oprawie.
Dobrze że chłopów nie kupiła
źródło: temp_file4951718107586230865
Pobierz@moll: to dalej nie tlumaczy czemu w tej serii Potop ma 4 tomy