Wpis z mikrobloga

@jedrzej-gromadowski: miałem już napisać tylko, że mi nie szkoda kukolda, ale jestem facetem empatycznym i wyrozumiałym (gdzie kolejka chętnych witaminek do mnie? podobno takiego szukacie), więc rozumiem, że wielu huopów ma słabą psychę i perspektywa samotności tak ich przeraża, że akceptują bycie kołem zapasowym i opcją B, C, D... Plus dla niego, że przynajmniej ma z nim dziecko (o ile jest jego XD).

"Poznaję samą siebie jako osobę z ADHD"
  • Odpowiedz
@Piter1489: mało kto ma psychę na zostanie samym do końca życia, wykopki się śmieją z samotnych matek, a one niejednego desperata znajdą, który chciałby mieć po prostu do kogo buzię otworzyć
  • Odpowiedz
@centerario: i myślisz że taki desperat będzie szczęśliwy będąc bankomatem i 3 w kolejności po psie w rodzinie xD? bym nie mógł spojrzeć w lustro gdybym się umówił z samotną matką, litości, szanujcie się faceci.
  • Odpowiedz
@picasssss1: to czy będzie szczęśliwy zależy od jego podejścia, bo nawet człowiek z rakiem z przerzutami może być szczęśliwy. To, że Ty nie dałbyś rady nie znaczy, że on nie da. I fakt, fajnie mieć kobietę bez przeszłości ale na dzisiejszym rynku matrymonialnym nikła jest na to szansa
  • Odpowiedz

Za każdym j-----m razem XDDD

@Piter1489: jako osoba z ADHD (ADD) mogę powiedzieć tylko tyle, że ostatnio w ch00j pozerstwa się zalęgło w internecie, a ADHDowcy to dopaminowe ćpuny więc atencja musi być na wysokim poziomie.

Najlepsze są te podcasty/kanały/profile o ADHD. Każdy jeden prowadzi kobieta i mówi o babskim ADHD gdzie różni się ono od męskiego diametralnie. Jednocześnie cały czas mówią, że
  • Odpowiedz
@jedrzej-gromadowski słowiański ślub
XDDDDD
Dalej czytać nie muszę, bo ewidentnie n----------e między uszami fest. I g---o ma, a nie ADHD, jakby miała ADHD, to miałaby ogromny problem wysiedzieć na studiach. Zwykłe bajki z mchu i paproci pod atencje.
  • Odpowiedz

Za każdym j-----m razem XDDD

@Piter1489: jak masz zaburzenie i się zdiagnozowałeś, to tak to wygląda. Właśnie dlatego nie wchodzisz w relacje z takimi LUDŹMI (facetów to też to dotyczy), bo większość ludzi mówi jedno, robi drugie.

@buczubuczu wiesz, adhd adhd nierówne i może mieć i jedno i drugie.
  • Odpowiedz