Wpis z mikrobloga

Milion lucky znów dostępne, wstAwka na pepperze jest ponownie, nawet taniej parę złotych. Szkoda bo myślałem że opyle flakon z 2x przebitką...
#perfumy
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@majkel34: czyli wychodzi na to że podobnie jak Ultrared man, czy ombre noir od lalique po prostu wrócił do produkcji
bo ktoś we wstawce też pisał że ma batch z 2025 roku
  • Odpowiedz
czyli wychodzi na to że podobnie jak Ultrared man, (…) po prostu wrócił do produkcji

@loopie96: moderatorzy z Parfumo uważają inaczej i odrzucili zmianę do bazy danych ze są normalnie w produkcji, pomimo że w momencie gdy ją odrzucali to już z 2 lata można było kupić je w Polskich sklepach (i nadal można) xD
  • Odpowiedz
@Marmite: moderatorzy parfumo to stan umysłu, mimo że lubie tą stronę to nieraz słyszę co oni tam odwalają xd
mi też kiedyś odrzucili propozycje dodania perfum mimo że wszystko jak na tacy dałem
  • Odpowiedz
po prostu wrócił do produkcji

@loopie96: Mi sie wydaje że 1M lucky nigdy nie przestali produkować - był tylko mocno ograniczony i niedostepny na niektorych rynkach. Np gadałem raz z typem z USA i mówił mi rok temu że on jest u nich caly czas dostepny, ale nie tak powszechny jak inne zapachy. Przecież rok temu ludzie zamawiali z pepperka bezposrednio ze strony rabanne nawet
  • Odpowiedz