Wpis z mikrobloga

#trexiptv #trex #iptv Mirki do tej pory korzystałem z teleele na tivimate, chciałem wypróbować trexa i zakupiłem go na g2g od jakiegoś resellera (6-mies gobal). Dostałem tylko jakieś ID i hasło. Jak to skonfigurować na tivimate? Nie dostałem żadnej instrukcji od resellera?
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@Zielonkazdr zauwazylem teraz, ze na chacie jest dostep przez xtremecodes lub m3u. To jak bedzie lepiej? W sumie tez nie wiem jak to xtremecodes skonfigurowac na tivimate
  • Odpowiedz
W sumie tez nie wiem jak to xtremecodes skonfigurowac na tivimate

No przecież dokładnie Ci napisali:

dostałeś adres serwera , login i hasło ? Po xtream codes możesz w tivimate się zalogować

jest dostep przez xtremecodes lub m3u. To jak bedzie lepiej? W sumie tez nie wiem jak to xtremecodes skonfigurowac na tivimate
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@danoneek tak, juz rozkminiłem. Po prostu zmyliło mnie to, ze na g2g jak sie wejdzie w view order to sprzedawca przeslal tylko id i haslo. Nie wiedzialem co dalej. Sprzedawca wysyla adres serwera i reszte danych przez chata g2g i tam bylo wszystko opisane, dopiero pozniej to zauwazylem.
  • Odpowiedz
@zimmonx: powiedz jak Ci działa ten Trex zakupiony na g2g.com. Czy są filmy polskie i ile wszystkich filmów jest w bibliotece VOD? Jak ponad 183.000 to jest to właściwy Trex,
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@marlod Tak, są polskie filmy. Dzisiaj cały dzien testuje i jestem pod wrazeniem w porownaniu do teleele. Jak na razie nie zdarzyło mi sie, zeby jakis polski kanał mi zamroziło, a na tele zdarzało się. Jest trochę chaosu na tych polskich listach często kanały się powtarzają, niektóre nie działają, no i cała masa kanałów reszty swiata. Jestem w szoku jak mozna miec tak wiele za tak niewiele 😅
  • Odpowiedz
@zimmonx: to prawda, ja też jestem w szoku a jeszcze większym od czasu gdy wrzuciłem Trexa do Tivimate na Android Boxie. Odlotowo się wszystko ogląda, nawet filmy 4K najnowsze;)) Sprawdź w liście kanałów ile jest w sumie kanałow TV i ile filmów VOD.
  • Odpowiedz
Warto posegregować foldery z polskimi kanałami, filmami i serialami tak aby były one na górze listy w aplikacji Tivimate.
  • Odpowiedz
@marlod: na usevq szło się dogadać i sprzedający zrobił listę tylko z polskimi kanałami. Na g2g próbowałem się dogadać typ obiecał ale nic z tego
  • Odpowiedz
@Bambrx: W sumie to robota na 20 minut, każdy folder PL (TV, filmy, seriale) trzeba niestety osobno przeciągać w górę w aplikacji Tivimate.
  • Odpowiedz
@marlod: Po co sobie tak utrudnisz życie? Wejdź w opcje zarządzaj grupami i ustaw sobie tylko te grupy które cię interesują. Reszta grup będzie niewidoczna.
  • Odpowiedz
@gagowie: Ja przesuwałem ręcznie każdy folder PL w górę:) Jak zrobić to zmianą masową?? Jest jakiś sposób w Tivimate ? Tam mam setki folderów bo to od Chińczyka ten TREX i kanały są z całego świata.
  • Odpowiedz
@marlod: Przecież napisałem ci. Musisz wejść w opcję zarządzaj grupami. Możesz ukryć wszystko i następnie włączyć tylko te grupy, które cię interesują. Oczywiście oddzielnie dla tv, filmy, seriale.
  • Odpowiedz