Wpis z mikrobloga

@kasiaer69: „mnie już nie interesują komentarze na własny temat”

Taaaa, w kółko to samo, w programie też. „Ja już się nie będę wypowiadał”, „mnie nie obchodzi co pomyślą”, a potem kolejne wypowiedzi, bo ktoś coś może powiedzieć nie tak. Nie wiem co tam piszą w internecie, ale tutaj po prostu zarzucają mu ukryawanie się z vapeowaniem i przewrażliwienie na punkcie produkcji i niedojrzałość. No i jak widać po raz kolejny
  • Odpowiedz
Hokejarz chyba naprawdę jest dzieciakiem bo urodził się wczoraj i nie wie że hejt istniał od zawsze, tylko że wcześniej ludzie nie mieli dostępu do internetu i nie mogli się tak łatwo wzajemnie nakręcać. On ma jeszcze lajcik, takiego wiadra pomyj jakie wylało się na Ziemniaka nie życzę nikomu. Poza tym urodzeni wczoraj też nie wiedzą że będąc osobą publiczną komentarzy w internecie się nie czyta jeśli chce się zachować zdrowie psychiczne.
  • Odpowiedz
@kasiaer69: o matko ależ on jest przewrażliwiony. Pali to pali i będzie udawał, że nie pali zamiast pomyśleć, że to jego sprawa. Ale ludzie wytknęli mu, że kłamie i się chowa jak dzieciak a nie dorosly i uderz w stół nożyce się odezwą. Teraz jego krucjata antyhejt jakby się dopiero urodził i życia nie znał i cierpi tak straszliwie, że świat go nie kocha. Masakra co za typ
  • Odpowiedz
@kasiaer69: Ile jeszcze będzie to wałkował ten chłop? Tyrada za tyradą, drama na siłę. Dziewczynę mu dali super, ale ten chłopek to chodzący problem.

PS. Znacie kogoś kto pali epeta dla smaku? xD Ją z tym widzę tylko byłych/aktualnych palaczy. Ale to tak na marginesie.
  • Odpowiedz
@kasiaer69: niesamowite dla mnie jest to że są ludzie, którzy rzeczywiście kontaktują się z tymi uczestnikami bezpośrednio i im piszą takie rzeczy.

Co innego robić to na forum, bawić się w analizy (dla mnie to zabawa i fan pisanie z Wami), a co innego rzeczywiście pisać do kogoś takie rzeczy.

Nie zmienia to faktu że InPost pisząc jak bardzo ma gdzieś opinie innych potwierdza że tak nie jest:)
  • Odpowiedz
@PfefferWerfer: "zapali jednorazówkę dla smaku raz na dwa miesiące".
I na ten raz musiał sobie wybrać akurat ten raz kiedy był u swojej nowopoślubionej małżonki, która wprost zakomunikowała, że dla niej jest to sprawa ważna. Na tyle ważna, że może zaważyć na ciągłości małżeństwa. Więc wziął tego epeta akurat wtedy, żeby chować go w szaliku. Nie że miał go przy sobie np. w samochodzie, tylko przykleił mu się do szalika,
  • Odpowiedz
@kasiaer69: Wiele tam widocznie działo się poza kamerą, bo mam dysonans jeśli chodzi o reakcję do rzeczywistości (tej pokazanej w tv). Myślę, że akurat Maciek nie ma czym się przejmować.
  • Odpowiedz
@kasiaer69: Z choinki się urwał? "Olaboga! Randomy i anony w internetach hejtujo!". To czego się spodziewał? Lud domaga się igrzysk, mają być dymy i EG za to ma płacone. To nie program Ziarno.
Gość wystawia na szwank opinię o własnej inteligencji... a może to po prostu 40 letni koleżka z deficytem zainteresowania ze strony otoczenia?
  • Odpowiedz
@kasiaer69: jak ktoś ma wywalone na to jak go pokażą w telewizji to nie gada non stop o tym że nie obchodzi go to jak go pokażą, że się nie przejmuje jak go pokażą, że a co mu tam jak będzie pokazanay i bla bla bla w każdym odcinku po pięć razy do porzygu, a teraz jeszcze to wysmarował na insta (na którym ma zresztą tyle fotek w milionie pozycji
  • Odpowiedz
@kasiaer69: A propos Pana Bulwy. On ma wywalone na hejterów po całości. Jeszcze na nich zarobi. Gość jest sfokusowany na autopromocji i będzie wszelkimi sposobami starał się obrócić tę dramę w sukces. Mogą mu grozić... i palcem w bucie pokiwać. Pójdzie zawiadomienie, to jeszcze patusom zawiasy cofną. Ziemniak nie szuka w tym programie miłości. Bynajmniej.
A że trafiła się dziewczyna na poziomie, finansowym poziomie, to już pewnie jest zakochany ;)
  • Odpowiedz
@jas4226:

A propos Pana Bulwy. On ma wywalone na hejterów po całości. Jeszcze na nich zarobi. Gość jest sfokusowany na autopromocji i będzie wszelkimi sposobami starał się obrócić tę dramę w sukces. Mogą mu grozić... i palcem w bucie pokiwać. Pójdzie zawiadomienie, to jeszcze patusom zawiasy cofną. Ziemniak nie szuka w tym programie miłości. Bynajmniej.

A że trafiła się dziewczyna na poziomie, finansowym poziomie, to już pewnie jest zakochany ;)
  • Odpowiedz
@Inch7allah: były jednorazówki z wymiennymi wkładami na usb. Mozna to było kupic za 35zl na stacji, a wklady były po 20. Nadal to było traktowane jako jednorazówla a nie jak normalny epapieros do ktorego wlewasz liquid.
  • Odpowiedz
@Inch7allah: jasne, ale tak się obiegowo mówiło, bo nadal była na jednorazowe wkłady, także nie ma w tym kłamstwa, bo prostu użytkownicy tak to nazywali. Ja pierwszą jednorazówke na wkłady kupiłam przez przypadek i zdziwiło mnie wejście usb na końcu ;)
  • Odpowiedz
@PfefferWerfer jeśli ktoś nie jest uzależniony od nikotyny, to można takie rzeczy palić dla czystej przyjemności. Ja zwyczajnie lubie zaciągać się dymem. Gdyby były takie e-fajki beznikotynowe, to spokojnie bym kupowała
  • Odpowiedz
@PfefferWerfer: pewnie masz racje, ale ciekawi mnie to bardzo, także kupiłam do testów.
Są chwile gdzie lubie sobie zapalić dla tego 'haju nikotynowego', ale czasem bardziej mnie ciagnie do samego dymu. Zweryfikuje jakie są fakty i dam ci znać.
  • Odpowiedz
I na ten raz musiał sobie wybrać akurat ten raz kiedy był u swojej nowopoślubionej małżonki, która wprost zakomunikowała, że dla niej jest to sprawa ważna. Na tyle ważna, że może zaważyć na ciągłości małżeństwa. Więc wziął tego epeta akurat wtedy, żeby chować go w szaliku. Nie że miał go przy sobie np. w samochodzie, tylko przykleił mu się do szalika, tak po prostu.

On nie dostrzega nadal, że to nie o
  • Odpowiedz