Wpis z mikrobloga

Czyli nie mogłeś znaleźć sobie zajęcia w życiu, w którym masz tysiące możliwości. Jednocześnie zakładasz, że twoje doświadczenie ma jakąkolwiek wartość. Stare znałam, współczuje ( dziecku oczywiście).

@Selina_: Ty masz 15 lat? Sam twój wpis jest tak obrzydliwy i pogardliwy, że nawet jako gość bez dzieci się wzdrygnąłem. Płycizny intelektu...
  • Odpowiedz
i po co to zesrańsko że wykopek śmiał śmieć robić inaczej, proszę pani

@NieWiemASieWypowiem: Ale to wykopek zesrał się pierwszy z moralizowaniem o pustce życia bez dzieci. ¯\(ツ)/¯

Ty masz 15 lat? Sam twój wpis jest tak obrzydliwy i pogardliwy, że nawet jako gość bez dzieci się wzdrygnąłem. Płycizny intelektu...

@archi999: Mam troje dzieci i uważam, że ładnie egzaltowanego mirka zgruzowała. I co teraz?
  • Odpowiedz
  • 20
@archi999: Wpis dotyczy John'a Ceny, nie wiem co w nim pogardliwego i obrzydliwego.

Ty masz 15 lat

A ty ile 30? Ageizm jest pogardą i faktycznie jest obrzydliwy. Sam twój komentarz jest tak obrzydliwy, że nawet jako laska która wychowywała dwójkę dzieci się wzdrygnęłam. Płycizny intelektu...
  • Odpowiedz
@Selina_: Imperium Rzymskie było dobre, bo dało podwaliny mojej kultury. Tak sam jak imperium napoleona było dobre bo wprowadzało idee oświeceniowe jak i chwilową niepodległość.
  • Odpowiedz
  • 16
@__MadCat:

po prostu ciągła konsumpcja, przyjemności, podróże itp się też nudzą. Wiem że głodny najedzonego nie zrozumie ale spróbuj

O czym ty piszesz? Dlaczego łączysz możliwości jakie daje życie z konsumpcją i przyjemnością, podróżami? Zrozum, że miałam na myśli to, że człowiek może tworzyć, poświęcać się hobby albo odnaleźć
  • Odpowiedz
@Selina_: to nie chodzi o zajęcie w życiu tylko poświęcenie się dla kogoś/czego i cel w życiu. Jeden leci leczyć ludzi do Somalii, drugi lata z maczetami w obronie ukochanego klubu, a trzeci ma żonę i dzieci
  • Odpowiedz
  • 3
@sanderus:

to nie chodzi o zajęcie w życiu tylko poświęcenie się dla kogoś/czego i cel w życiu.

Z osób które wymieniłeś tylko jedna poświęca się dla kogoś.( chodzi oczywiście o lekarza) ¯\(ツ)/¯

Jeden leci leczyć ludzi do Somalii, drugi lata z maczetami w obronie ukochanego klubu, a trzeci ma żonę
  • Odpowiedz