LeoXIV LeoXIV 13 godz. i 1 min temu 357 + Moja ukubioną grą jest gra w rosół. Robisz rosół. Zjadasz rosół. Można grać często.
leonid_bialkow leonid_bialkow 12 godz. i 59 min temu via Wykop 211 + @LeoXIV: i potem można grać w drugom czenść czyli w pomidorowom
LeoXIV LeoXIV 12 godz. i 58 min temu via Wykop 157 + @leonid_bialkow: oczywiście jeżeli masz patch Koncetrat Pomodorowy
Borysko_88 Borysko_88 8 godz. i 34 min temu via Android 3 + Można grać często.@LeoXIV: niby tak, ale najlepiej w niedzielę.
kolega_z_sasiedztwa kolega_z_sasiedztwa 8 godz. i 32 min temu via Wykop 2 + @LeoXIV: ja od jakiegoś czasu jestem fanem pomidorów w puszcze (krojonych). Wpier@#$lasz puszkę do rosołu i wychodzi pomidorowa prima sort
takitamtam takitamtam 7 godz. i 51 min temu via Android 0 + @leonid_bialkow ale to tylko jak juz sie wygra w rosol.
piotr-glabik piotr-glabik 7 godz. i 34 min temu via Wykop 0 + @leonid_bialkow: Jest jeszcze DLC Korzenna ostra ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tylko to trzeba trafić w dobrym momencie
that_ugly_dude that_ugly_dude 5 godz. i 11 min temu via Wykop 0 + @leonid_bialkow: jeszcze DLC barszcz + krokiety z mięsem rosołowym (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Robisz rosół. Zjadasz rosół.
Można grać często.
@LeoXIV: niby tak, ale najlepiej w niedzielę.