Aktywne Wpisy

Graner +9

Larsberg +1
Czy są tutaj ludzie którzy przeszli pierwszego Stalkera czyli Cień Czarnobyla na poziomie Master?
Pamiętam jak grałem w to lata temu po raz pierwszy to nawet na nawicjuszu były duże problemy z ukończeniem kampanii ale wtedy byłem zwykłym kotem który nawet nie wiedział do czego służy śrubka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz bogatszy o doświadczenia w fps'ach i ze sprzętem pozwalającym odpalić ten tytuł w 180Hz z minimalnym
Pamiętam jak grałem w to lata temu po raz pierwszy to nawet na nawicjuszu były duże problemy z ukończeniem kampanii ale wtedy byłem zwykłym kotem który nawet nie wiedział do czego służy śrubka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz bogatszy o doświadczenia w fps'ach i ze sprzętem pozwalającym odpalić ten tytuł w 180Hz z minimalnym
źródło: temp_file2445200029531261653
Pobierz

W minigolfa (chyba temat polubił ciszę) tam nie zagra pies z kulawą nogą, a "obsługa" obozu dostaje opieprz, że nic nie robi. Klapek z resztą sam chyba nigdy nie pokazał jak korzysta z tych krzywych atrakcji złożonych z pofragmentowanych odpadów. To że tam hula tylko wiatr i jakieś dzikie psy to zbędny szczegół.
Ropuch podobno robił soft opening (jak przyszedł łysy to narracja się zmieniła, że żadnego otwarcia nie było), przyszło kilka osób, pewnie zobaczyli jaki tam jest klimat, zapach oraz starszy, czerwony pan, który nagrywa ludzi kamerką, to sobie poszli do "konkurencji" obok, która prawdopodobnie nie ma wejścia głównego przez błoto i rozkopanego dołu pod bramą. Z resztą to kolejny biznes, który wygląda jak prywata posesja, gdzie można założyć że kręcą jakiś film, a nie biznes dla klientów.
#raportzpanstwasrodka
@pikaczex: ten minigolf jest do likwidacji, na tym miejscu można by jakąś spalarnie postawić