Aktywne Wpisy

Fishwater +39
Niedawno zauważyłem że bardzo lubię jeść śledzie i ciągle mam na nie ochotę, kupuję sobie takie 3 plastry w oleju za 5zl kroję na kawałeczki, cebuli trochę i do pudełeczka innego z tym olejem oraz chlebek do tego, albo w śmietanie kupuję też (nigdy nie lubiłem jeść śledzia)

Umeraczyk +105
NIE K---A XD
CO TO JEST ZA KOLOR PRZY NICKU
STRACONY ZAMORDOWANY KOMPROMITACJA CWELA XD
CO TO JEST ZA KOLOR PRZY NICKU
STRACONY ZAMORDOWANY KOMPROMITACJA CWELA XD

Jeśli chodzi o Tukana i Laweciarza:
Tukan znalazłby sobie spokojnie chłopa, na pewno znalazłby się ktoś jednak to nie jest target Tukana. Ona ma strasznie wybujałe ego, a do tego bardzo ciężki charakter. Wróże że będzie sama forever bo jeśli juz znajdzie się ktoś komu ona się spodoba to ona nawet na niego nie spojrzy, a nawet jeśli to chłop na dłuższą metę nie wytrzyma.
Laweciarz powinien iść na terapię asap. Wszystko tu już zostało powiedziane, więc nie dodam nic nowego. Nie potrafi się komunikować, nieprzepracowana trauma rządzi jego umysłem, a co za tym idzie zachowaniem. Od pierwszego odcinka widać było że chłop smutny, z ciężką historią.
Wina nie leży tu po środku. Ani jedno ani drugie nie ma racji. Tutaj wina jest tych pseudopsycholozek ze dopuściły takie osoby do eksperymentu
@nika98765: masz wysokie zdanie o swoim odbycie.
Nie wyrywamy części zdania z kontekstu droga Mirabelko- to nie TVP.