Wpis z mikrobloga

@PodniebnyMurzyn: Podobno pierwsze wejścia helu czy majki ogólnie mocnych opio często są przykre, niekorzystne, i niesympatyczne, strzelisz se i się zrzygasz, źle się czujesz,żadnego efektu nie odczuwasz, ale kolejny jak już elegancko siądzie to uczucie 100x lepsze i potężniejsze niż o----m, to z opowieści jedynie mam takie informacje, bo ja osobiście opioidów czy opiatów to nie stosuję i nie mam zamiaru na ten moment takich rzeczy robić, ale podobno to
  • Odpowiedz
@NaczelnyAgnostyk: @PodniebnyMurzyn: MDMA, czy też extasy jak kto woli, to jedna z bezpieczniejszych substancji tego kalibru. dawkując ją rozsądnie, czyli nie przekraczając dawek uważanych za bezpieczne, naprawdę trudno zrobić sobie nią krzywdę, wiem, bo sam nigdy rozsądnie nie dawkowałem.
  • Odpowiedz
@PodniebnyMurzyn: można też wzmocnić jego działanie zarzucając uprzednio 5-HTP, najlepiej w postaci kilku kapsułek po 200 mg, tym samym sztucznie podnosząc ilość dostępnej serotoniny w organizmie, aczkolwiek zdrowym dla układu nagrody i receptorów serotoninowych tego posunięcia raczej bym nie nazwał.
  • Odpowiedz
@atteint: @PodniebnyMurzyn rozsądne dawkowanie kończy się wtedy, kiedy wiesz, żę powinieneś i najoptymalniej będzie spożyć załóżmy 120mg, ale masz pigułę 200mg, wrzucasz ją do ryja i popijasz, no takie są realia, wiesz też, że nie powinno się po zejściu od razu kolejny raz wjeżdżać, ale łykasz kolejną pigułę i po 30 minutach dorzucasz kolene pół, a jak jeszcze masz tupet to wrzucasz dalej przez kilka dni dalej te pigułki
  • Odpowiedz