Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lexi20: on chyba nie podumał że jak Putin wjedzie na pełnej na Ukrainę i rozwali wszystko to ich ilość w Polsce skokowo wzrośnie 2-3 razy i już sobie nie pójdą bo nie będą mieli gdzie. Więc ma czarny pas w szkole chłopskiego rozumu
  • Odpowiedz
@Lexi20: Ale to jest półmózg. Albo nawet i ćwierć. Jak Putin zaora Ukrainę to u nas ich liczba wzrośnie kilkukrotnie. Do 5-10 milionów. Ciekawe czy wtedy Tomaszek będzie zadowolony?
  • Odpowiedz
rozwali wszystko to ich ilość w Polsce skokowo wzrośnie 2-3 razy i już sobie nie pójdą bo nie będą mieli gdzie

@lethaldysfolid: zmartwię cię, większość nie zdąży uciec i Putin ich zwerbuje do armii która pójdzie na Berlin a po drodze z Polską zrobi to samo co z Ukrainą. Że ludzie to tępaki wiedziałem od dawna ale ten poziom kretynizmu z każdym dniem mnie zaskakuje.
  • Odpowiedz
@lethaldysfolid właśnie mnie to mocno rozwala jak Putin od 1992 pokazuje jakim jest skurczysynem i jak Rosja przez lata swojej historii grała na nosie Polsce i naszym sojusznikom żeby tylko nas upodlic. A tymczasem ludzie jakoś naiwnie widzą w Rosji i w Putinie ratunek przed wrogiem którego nie ma (homo ludzie i lewactwo nie jest wrogiem xd)
  • Odpowiedz