Aktywne Wpisy

AmarenoMORENO_00 +752
I tak to się dzieje w tym matriarchacie
#pieklomezczyzn ale i piekło dzieci bedącymi ofiarami wojen swoich rodziców
#pieklomezczyzn ale i piekło dzieci bedącymi ofiarami wojen swoich rodziców
źródło: temp_file2579597202026068900
Pobierz
Lujdziarski +528
No debil no xD
źródło: temp_file7947764484655278937
Pobierz

Żeby nie było żadnych wątpliwości, ja jestem huopem zazdrosnym. Zazdroszczę nieludzko dosłownie każdemu, kto ma choć trochę lepiej ode mnie, o oskarkach nie wspominając
@remlezar Ja tobie zazdroszczę pracy i pieniędzy, a ty mi pewnie par na tinder xDD
I wolicie przepalać energię na zazdroszczenie zamiast poprawe długoterminową własnej sytuacji?
Ja zamiast zazdrościć komuś bardziej czerpie inspiracje od ludzi którzy maja w jakims zakresie lepiej, czytam ksiazki gdzie dzieła się wiedzą na podstawie własnych doświadczeń i dążę do tego, zeby uzyskac to czego mi w zyciu brakuje. Jak do tej pory bardzo skuteczniej, efekty przyszły szybciej i lepsze niz zakladalem w optymistycznych scenariuszach.
Polecam
Co jeśli włożyłbyś cały ten wysiłek, ciężką pracę i ostatecznie kompletnie nic by z tego nie wyszło (?)
Chyba spodziewam się klasycznej odpowiedzi typu spróbowałbym raz jeszcze, ale ja zwyczajnie nie mam już siły na to, by się podnieść
Poza tym jakie "nic"? Jak np startujesz z biznesem i finalnie sie okaze, ze nie wypali to wyciagasz z tego mnostwo doświadczenia i lekcji życiowych, rozwijasz sie jako osoba i mozesz sprobowac ponownie.
Z kobietami analogicznie, nie wyjdzie ci jakis zwiazek to juz masz wieksze pojęcie o kobietach i o tym czego oczekujesz od partnerki przy szukaniu
Podziwiam Twoje cechy charakteru i nastawienie, mówię teraz serio. Bo ja, w tej konkretnej sytuacji, nie widziałbym lekcji życiowej, tylko widmo potencjalnych problemow i długów, z których prawdopodobnie już nigdy bym się nie wygrzebał
@Horrorystyczny_Demon_Pagona: jakich leków? jakie leki robią coś takiego?