Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
Ciekawe czy będzie taki cwany jak od tyłu mu ruskie wejdą w jego żonę i córki a później w niego czy też będzie taki chętny :]
  • Odpowiedz
@Lexi20: raczej jest jedna rzecz która jest ciekawa, co mówił słynny zbrodniarz wojenny (teraz w pierdlu) Striełkow-Girkin. Dlaczego Rosja nie zbombardowała mostów na Dnieprze (które są najważniejszym szlakiem przewożenia zachodniego sprzętu na front dla Ukraińców)? Bo w sumie to dobre pytanie. Od 2022 roku jest umowa między USA a ruskimi, że kopiemy się po kostkach, ale nie powyżej kolan?
  • Odpowiedz
@Lexi20: Typowy Alonso urabura krul podwura podsiwiały wyliniały łeb z polski powiatowej który zatrzymał się w rozwoju w latach 90tych. Pewnie jeździ starym merolem i słucha discopolo, zna się na wszystkim i na niczym bo gdzieś raz był i coś zobaczył, a w jego mieście były radzieckie garnizony które do dzisiaj bardzo poważa i szanuje, bo za tamtych czasuw to porzondek był.

Gorzej, że takich jest w c--j i ciut
  • Odpowiedz
@Lexi20: Dziś widziałem na fb jak typ szydził z Orbana (słusznie) spotykajacego się z Putinem i drwiacym tonem zapytał czy ludzie byliby chętni żeby Nawrocki tak się gorąco witał z nim)(Putinem) i oczywiście dziesiątki ludzi napisało, że tak i miały setki polubień xd Miałem to wrzucić.na wypoka ale machnąłem ręką bo szkoda strzępić ryja.
  • Odpowiedz