Wpis z mikrobloga

@Sash_a: gratki też sobie w tym roku zrobiłem prezent i mam takiego samego procka,paste i jeden z ssd i 5080, zacząłem składać go w czwartek o 14 skończyłem o 4 rano, fanu miałem tyle co przy składaniu lego za dzieciaka. Niech służy godnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
z ciekawości głośny ten ventus?
  • Odpowiedz
@mikserq21: Ja Ci odpowiem bo miałem niedawno na testy. Cholernie głośny i bez UV niema co do niego podchodzić, mówie to z perspektywy gościa, który nie gra w słuchawkach i lubi ciche kompy (noctua BQ etc.)
  • Odpowiedz
  • 0
@Gawith_Apricot tak chciałem bez rgb bo i tak siedzi komputer pod stołem, buda nzxt h5 flow, proc r7 9800x3d oraz 32 GB RAMu wiem mało, ale 350e za 32 GB to lekka przesada i tak

@mikserq21 nie wiem dopiero skończyłem składać i stawiam system XD

@biialas
  • Odpowiedz
32GB RAMu styka jeśli się zawodowo nie pracuję w konkretnym programie, do reszty zastosowań starczy. Bude obczaiłem i w tych pieniądzach można coś ciekawszego dobrać, na minus tylko 2 wentylatory i to jest słabe jeśli wchodzisz w chłodzenie powietrzne. Procesor i grafika wiadomo sztos, PSU overkill, 850W zasilacz byłby z dużym zapasem xD
  • Odpowiedz
  • 1
@Gawith_Apricot buda ze względu na chłodzenie dark rok pro 5 które jest wysokie na 168mm dodatkowo moja miala 4 wentylatory w zestawie oraz 5 miejsc na dodatkowe 140mm, psu 850 a 1000w różnica 10e wiec wziąłem lepszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz