Aktywne Wpisy

hansoloxd +268
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Lujdziarski +741
No debil no xD
źródło: temp_file7947764484655278937
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file7947764484655278937
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Eksperci ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) do Was pytanie: Balsamujac skórę przed psiknięciem perfum balsamem bezzapachowym dead sea, zwiększymy trwałość perfum na skórze? Ja nawilzylem skórę balsamem, doczekałem 5 minut, psiknąłem po 2 razy SWY Sandalwood i teraz ten zapach jest inny, bardziej kremowy, balsamiczny, w ogóle go nie przypomina xd. A trwałość dalej ta sama, 3h, po 4h zanika. O co chodzi? Ludzie piszą o trwałościach całodniowych, projekcjach na całe osiedla, jak psikną się po wejściu do pociągu czy autobusu ludzi zabijają. A na mnie żaden perfum nie trzyma się dłużej niż 3h, jedynie Bottled Elixir i Bottled Absolu są dłuższe, reszta to jest jakaś kpina. Lepiej araby kupować za grosze.
Nie piszcie mi tu o zjawisku "noseblind" bo to najprostsze wytłumaczenie. Cytrusy letnie 2h, jesień/zima 4h, to wszystko. Przetestowałem ponad 40 zapachów, za każdym razem to samo i kolega również ma to samo. Chyba, że dla Was projekcją jest włożenie sobie ręki do gardła i nosa jednocześnie i poczucie resztki zapachu sprzed kilku godzin, to wtedy rozumiem xd
a to oszuści. A ja już tyle hajsu przewaliłem, a to się okazuje, że mnie nie czuć jednak dłużej niż 2h:/
Oczywiście tego noseblinda
Nie wiem skąd w ogóle wzięło się to pojęcie trwałości całodniowych jakby miało to wyglądać tak, że ludzie podchodzą do siebie i się obwąchują z jednego centymetra po ciele jak psy xddd