Wpis z mikrobloga

Jak ja chyba zacznę płacić jakimś randomom żeby się ze mną kolegowali. Myślałam, że jak zdam tą maturę to będzie super, że będzie zero zmartwień. A teraz wsm tęsknię bo przynajmniej nie miałam czasu na myślenie i wymyślanie takich bzdur tylko focusowałam się na nauce. Jedynie co mi poprawia humor to granie w te durne gry przez które przesiedziałam lata na dupie i nabawiłam się fobii społecznej przez którą dostaję codziennie pytania od matki czy w końcu mam jakieś koleżanki. Nie, nie mam k---a i wątpię, że będę mieć elo idę spać.

#s----------e
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Karolaaa555: welcome to the jungle młoda. Jak na wykopie popiszesz, to zaraz bedziesz miała wygłodniały samców, co chcą kontaktu z kobietą.

Poważnie to wszystko się ułoży. Wszystko w swoim czasie naturalnie wyjdzie.
  • Odpowiedz
Wszystko w swoim czasie naturalnie wyjdzie.

@N4lesnik: Co to jest naturalny czas i skąd wiesz że takie coś istnieje? Przecież to typowa gada żeby siebie (ew. kogoś) otumaniać.
  • Odpowiedz
@Karolaaa555: typowa laska w stylu "jestem taka samotna" ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

Grasz w grę zwaną życiem na poziomie easy, a jak nie jesteś ulana, tylko w miarę szczupła, to na poziomie ultra easy z włączonymi cheatami.

I jeszcze narzekasz? XDDD
WilkMcQuey - @Karolaaa555: typowa laska w stylu "jestem taka samotna" ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡°...

źródło: cover4

Pobierz
  • Odpowiedz
@Karolaaa555: jeden od matki boi się pytania kiedy będziesz mieć koleżanki, druga matka a kiedy ślub i dzieci trzecia no może masz dzieci ale praca niezadowalająca a dla czwartej za dużo gadasz i wgl najlepiej jakbyś nic nie mówią… ludzie ludziom gotują ten los :(
  • Odpowiedz
to granie w te durne gry przez które przesiedziałam lata na dupie i nabawiłam się fobii społecznej przez którą dostaję codziennie pytania od matki

@Karolaaa555:
Mało kto o tym pisze, każdy tylko wyśmiewa że gry nie powodują agresji "bo kiedyś tez się grało".
Ale kiedyś też się wychodziło na dwór na całe godziny.
Więc nawet jak ktoś grał z 10h w tygodniu, to był też +10h w tyg na dworze z kumplami.
A
  • Odpowiedz
@Karolaaa555: Dołącz do jakiejś grupy na facebooku związanej z Twoimi zainteresowaniami. Może to być związane z gierkami. Lokalnej lub nie, jeśli poznasz ludzi robiąc to co lubisz to pewnie poznasz znajomych. Ja tak zrobiłem i mi pomogło, zacząłem grać w gry planszowe, najpierw to było raz w tygodniu, a z czasem nawet i częściej się zdarza. Dzięki temu poznałem trochę osób, starszych, młodszych i takich w moim wieku. Zdarzało się
  • Odpowiedz