Wpis z mikrobloga

#kononowicz @milena88 To trzeba było powiedzieć od razu, że ty taka patologia jesteś. Czy ty sama siebie słyszysz, czy już odjazd totalny? Stasznie nieszczęśliwa musisz być. Ty na serio myślisz, że to jest fajne? Jesteś pieniaczem i jakąś nieszczęśliwą chorą osobą. To jest dno najgorsze jakie słyszalem.
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@1234rfdcfvghytrewsedrgyj: Mnie już kilkukrotnie od tzweli wyzwała. Nie bez powodu mam z nią kosę, jak by była normalna to kosy by nie było nawet bo wszystko się zaczęło od tego że wyzywała niewinną laskę a ja jej to wytknąłem, dosłownie taki był początek tego wszystkiego ileś tam miesięcy temu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@AntyLateksowy: Rozumiem. To co dzisiaj usłyszałem to ja p------e. Każdego jej wroga bym wziął w ciemno w obronę, bo to chora osoba. Nie wiem czy teraz jest trzeźwa, ale obnażyła całą siebie. Nie wiem czy komuś imponuje to jej słownictwo i co najgorsze mówi szczegóły z życia różnych ludzi, bo dzwoni i pisze wszędzie jak to chora stalkerka. Po takim wystąpieniu powinno się takie osoby kopać w dupę. Czysta patologia
  • Odpowiedz
@1234rfdcfvghytrewsedrgyj: Ale przynajmniej więcej ludzi będzie mogło zobaczyć jak jest naprawdę, bo tu zatrważająca ilość osób za nią ślepo stoi, już ja dobrze wiem jak to wygląda. Co do całokształtu oczywiście 100% zgody, przynosi wstyd Antylateksom, choć jej to nawet nie uznaję jako takowego bo jej najbliżej zachowaniem do lateksów.
  • Odpowiedz
@AntyLateksowy: Noooo. Jeszcze jestem w szoku co to za chamstwo i buta się obnażyła. Putin czy Xi Jinping to dyktatorzy, ale inteligentni, a tu mamy chorą z nienawiści frustratkę, która widocznie nie ma lepszego zajęcia w życiu niż jakieś krucjaty na internetach robić. Mam nadzieję, że ona ma dom gdzieś z dala o od sąsiadów, bo jakby nie daj boże mieszkała w bloku to by wiedziała wszystko kto o ktorej
  • Odpowiedz
@1234rfdcfvghytrewsedrgyj: Przecież ona tak robi od grubych miesięcy, wykop miał przesłanki co rusz i dalej za nią stał. Wszyscy zapomnieli afery, gdy do mnie wydzwaniała, bo ją niby nękam na wykopie i mi ubliżała, straszyła że do zusu napisze by mi zabrali rentę(nie mam xD), że mnie wywiezie z Olsztyna, wyzywała jak najgorszego śmiecia moją partnerkę bez powodu. Było nagranie wrzucone, a wszyscy zapomnieli. Co ktoś ją skrytykuje merytorycznie, to
  • Odpowiedz