Aktywne Wpisy

saintie +18

mirko_anonim +1
✨️ Jak podjąć decyzję o przyszłości zawodowej? Ⓘ
Cześć,
Piszę do osób z doświadczeniem na rynku pracy.
Mam 19 lat i stoję przed trudnym wyborem: iść do pracy, na studia, czy zrobić coś innego. Po szkole mogę liczyć tylko na minimalne wynagrodzenie, choć w jednym korpo przyjmują osoby takie jak ja. Praca to głównie nocne zmiany, zarobki około 5500 zł na rękę – bardzo przyzwoicie jak na start, ale nie wiem, czy pracowanie tam całe
Cześć,
Piszę do osób z doświadczeniem na rynku pracy.
Mam 19 lat i stoję przed trudnym wyborem: iść do pracy, na studia, czy zrobić coś innego. Po szkole mogę liczyć tylko na minimalne wynagrodzenie, choć w jednym korpo przyjmują osoby takie jak ja. Praca to głównie nocne zmiany, zarobki około 5500 zł na rękę – bardzo przyzwoicie jak na start, ale nie wiem, czy pracowanie tam całe

#polityka #romanowski
źródło: 1000025357
PobierzMam tylko nadzieję, że teraz Ci co inteligentniejsi, który dali się mu omamić i uznali, że ostatnie jego ruchy to pojedyncze przypadki, przejrzą na oczy.
@niegwynebleid: to ale nieironicznie, bo w przeciwnym razie ktoś musiałby wydawać osąd co jest (rzekomo) obiektywnie prawdziwe a co nie, co jest niemożliwe
Oczywiście chyba że mówimy o opiniach nawołujących do mordowania i krzywdzenia - choć oczywiście mogą one w długim horyzoncie czasowym okazać się dobrą drogą rozwoju kraju czy społeczeństwa, to jednak dotychczasowe doświadczenia, szczególnie xx wieku, raczej odgórnie zalecają izolowanie
Ale post na portalu z głupimi obrazkami potrafisz wrzucić. Moze byś opublikował cos na pub medzie?
Zawsze to samo pieprzenie, a badań altmedowych jak nie było tak nie ma