Wpis z mikrobloga

#eurortvagd #reklamacja #rtveuroagd #mieszkaniedeweloperskie #pomocy

Omijajcie ten sklep szerokim łukiem, albo otwierajcie paczki od razu po otrzymaniu, bo inaczej sraka (tak otworzyłem paczkę po 17 dniach).

Zakupiłem piekarnik do mieszkania, w którym jeszcze nie mieszkam bo nie stać mnie jeszcze na remont, ale cena była ok, to już sobie czeka na realizację jakieś tam kuchni. Ikea po kosztach. Otworzyłem i zarówno w środku piekarnika jak i na zewnątrz było dużo szkła. Technik Samsunga stwierdził, że piekarnik nie jest uszkodzony.
Teraz sklep ma mnie w dupie, bo to nie ich sprawa, a ja z piekarnikiem pełnym jakiegoś szkła mam się bujać. Szkło pochodzi najprawdopodobniej z naprawy piekarnika, ale nie było to robione przez autoryzowany serwis i nie ma przez to nigdzie tego zapisu. Błagam pomóżcie, bo nie chce montować piekarnika, który mi k---a wybuchnie, albo h-j wie co...mam małe dzieci i chyba będę zmuszony w-----ć piekarnik za 3k PLN...
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@MistrzKowalski: przestrzegam przed zakupem w tym g---o sklepie, w Mediaexpert, które ma mega niską renomę nigdy nie miałem problemu, tym bardziej, że tutaj niczego nie wymagam jak wymiany (podobno działającego piekarnika)
  • Odpowiedz
przestrzegam przed zakupem w tym g---o sklepie

@Chopin_fapu: kupowałem 5 miesięcy temu lodówkę w tym sklepie i obsługa wyraźnie mówiła "Proszę sprawdzić lodówkę przy dostawcach, jak będzie coś nie tak, proszę nie przyjmować" taki sam tekst słyszałem przy zakupie u nich telewizora i pralko-suszarki. Więc tak na 100% twoja wina.
  • Odpowiedz
o w środku piekarnika jak i na zewnątrz było dużo szkła. Technik Samsunga stwierdził, że piekarnik nie jest usz

@Chopin_fapu: Czy ty zgłosiłeś ten piekarnik na gwarancje a nie na rękojmie?
  • Odpowiedz