Aktywne Wpisy

wjtk123 +240
Słucham Państwa, komu się Polska nie podoba i chciałby ponownie wziąć udział w narodzinowej loterii? xD
#polska #swiat #mapa #ciekawostki #statystyka
#polska #swiat #mapa #ciekawostki #statystyka
źródło: IMG_9995
Pobierz
nervous_breakdown +836
Ciekawostka: zespół Pectus istnieje tylko po to, aby występować w telewizji śniadaniowej, opowiadać o tym, że są braćmi i że w tym roku na święta będą lepić pierogi
#muzyka #ciekawostki
#muzyka #ciekawostki
źródło: 000LM014IOUC5MT8-C322-F4
Pobierz

Z zapowiedzi ten sezon niby miał być mroczniejszy i miał być horror. Nie wiem może źle to zrozumiałem, ale jedyne czego jest więcej to może gore. To o to chodziło?
wtrącę jeszcze o efektach specjalnych. Ogólnie to spoko, ale to co w zwiastunach pokazali i jest w 4 odcinku to jakoś nie buduje napięcia. Niby jest walka, ale taka bez żadnego napięcia. Jak dla mnie to bardziej służyło do wrzucenia cgi można było z tego wycisnąć coś więcej niż tylko efekty
Podsumowując najlepszy Stranger Things w tym roku, a może nawet w ostatnich 3 latach. Czeeeekam na resztę
#strangerthings
W kolejnych odcinkach pewnie Vecna zostanie pokonany siłą "PRZYJAŹNI i MIŁOŚCI". (。◕‿‿◕。)
@Maneharno:
@Maneharno:
Jakoś mało jest takiego ludzkiego dramatu w tym sezonie. Tak jak chociażby śmierć Rudej w finale poprzedniego sezonu.
@yyyy3: @Maneharno
r----------a przy abbie to wchodzi jak złoto nawet nie wiedziałem
@SkrajnieZdegustowany: to jest dziwne. Myślałem, że w tej części już będzie niezły szok. Żeby podkręcić w kolejnej części i ostatni odcinek taki na załagodzenie i wyleczenie z traumy. Tymczasem tutaj w sumie wszystko fine, a wątpię, że p-------ą atomówkę w ostatnim odcinku i też nie wiem jak mocno g---o musiałoby wpaść w wiatrak w przyszłych odcinkach, jak podbudowa niby jest, ale
Ogólnie po pierwszych odcinkach dziwne się
@SkrajnieZdegustowany: ja tutaj jednak wróżę redemption arc xdd
A imo te dzieci zbiera aby odtworzyć coś na wzór tej szkółki dla wybitnie uzdolnionych dzieci w której była el, niczym ten ich papa - po finale epizodu wiemy, że cokolwiek zrobił z Willem zadziałało tak, że ma power także Vecna umie wpompować w kogoś manę.