Aktywne Wpisy

Wrrronika +46
Jak mnie biedronka wkurza, no nie mogę xD
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
źródło: 1000063959
Pobierz
Miguelos +86
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Są tu jacyś fani Devil May Cry? Jakiś czas temu natknąłem się na zapisy ze streamów, jak Snakeiter grał w DMC 3. Chłop kompletnie sobie nie radził, choć to i tak nie stanęło na przeszkodzie, żeby unieść się pychą, jak gra odblokowała mu łatwy poziom trudności po trzech zgonach (no bo jak to tak, że będzie na easy grał, to przecież dla niego obraza).
Punktem kulminacyjnym była walka z Nevan, podczas której w ogóle nie uczył się jej ataków ani nie eksperymentował z innymi broniami, tylko non stop próbował dźgać ją Rebellionem, który tak naprawdę słabo się na nią sprawdza. Po 30 minutach bezowocnych zmagań dokonał ragequita i już nigdy więcej nie wrócił do tej gry. Był to tak mocny cios dla jego ego, że aż ustawił zapis ze streama na niepubliczny (całe szczęście, że nie przyszło mu do głowy go skasować). XD
Jeszcze nadmienię, że Snejki zamiast inwestować w niebieskie i fioletowe orby, które zwiększają pasek HP i Devil Triggera, wolał kupować apteczki, przez co dziwił się, że boss zabierał mu pół życia jednym hitem.
https://www.youtube.com/watch?v=IgiT9yZIKgE&list=PLelyg74LXL3GDAS3_daPOaQLzOhRwzxQc
Jesli chodzi o myslenie, to mozna powiedziec, ze snejki jest jaroszem