Aktywne Wpisy

hansoloxd +268
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Lujdziarski +741
No debil no xD
źródło: temp_file7947764484655278937
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file7947764484655278937
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@giga_jablecznik: no tak, tylko że samochód się produkuje szybciej niż człowieka, zamawiając dzisiaj w salonie albo ogarną ci "na już" jakiś już wyprodukowany jeżeli nie jesteś wybredny albo za 3 miesiące odbierzesz wyprodukowany pod twoje oczekiwania.
Nie wspominając że na co drugiego Polaka przypada jakiś samochód więc wystarczy odkupić od innego Polaka i pyk, masz
@krytyk__wartosciujacy: Kilka lat temu zamieszkałem i podjąłem pracę w takim miejscu, że uznałem, że na taksówki wydam mniej niż na ubezpieczenie. Sprzedałem samochód który bardzo lubiłem i zacząłem się wozić traficarami, taksówkami i wtedy jeszcze popularnymi innymi carsharingami. Żeby mi nie było smutno, że nie mam pojazdu kupiłem sobie też 600tke.
Powiem krótko - komunikacyjnie był to najlepszy czas ever!
Mój znajomy potrafi w grupie ludzi zwyzywać swoją partnerkę od k---w, jest leniwy, nie zarabia dobrze, samolubny do potęgi, potrafi wprost powiedzieć ze myje się raz na 3 dni (to nie jest żart ani hiperbola xd tez nie mogliśmy uwierzyć). I panny są do niego poustawiane w kolejkach xd i to nie jakieś normie, córki lekarzy, laski 9/10 itd XD
Powód? Gość wygląda
@Wutelgi:
Nie no, jeżeli Al Bundy potrafił swoją tesciową wtoczyć na lawetę, to i ta by tam weszła... 🤣