Aktywne Wpisy

MonazoPL +61
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: 700 zł bank millennium monazo
Pobierz
je j---e za rok w czerwcu mam wesele a nowobogacki teściu wymyślił sobie że zgodnie ze starapolską tradycją na weselu muszą być dziady proszalne... i mimo że zostało ponad pół roku to jeździ po wiosce i zaprasza wszystkich meneli. Naprawdę już się człowiekowi odechciewa tego cyrku
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
dziady proszalne na weselu hit czy kit?
- hit 21.1% (59)
- kit 54.1% (151)
- hit ale trzeba zatrudnić aktorów z domu kultury 24.7% (69)

Ale moja siostra zwiedziła pół świata nie siadając nigdy za kierownicę.
Da się żyć normalnie bez względu na posiadanie auta.
Inaczej wtedy planujesz i prowadzisz tryb życia.
Komentarz usunięty przez moderatora
@xyz_xyz: Normalnie? Mieszkam w samym centrum dużego miasta. Wszędzie gdzie potrzebuję dojdę w 15 minut pieszo, a jeszcze dalej tramwajem albo autobusem. Jeszcze ani razu nie odczułem potrzeby posiadania samochodu
a ty w korku XD. Zresztą tramwaj jest co jakieś 5 minut, faktycznie się nastoję
@xyz_xyz: co to za atrakcja jechać nad jezioro? A spacerować można po mieście, jest to znacznie ciekawsze niż łażenie po jakichś zaroślach. A do rodziny jadę ze dwa razy na rok, można spokojnie pociągiem
Co ma ta liczba do tego co napisałem? W sensie skąd ją wziąłeś?
@BlackpillNaCalego: Inna hipoteza: chad i one wiedzą, że to są tylko spotkania poruchawczo-zapoznawcze, bo selekcja następuje w klubie/barze/apki i nikt nie pisze "kc :*, napisz mi czy zdążyłaś do pracy :)" po tym jak już się zapoznają.
Jak szukają kogoś do związku to kwestia wożenia gacha jest już ważniejszą sprawą.