Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 117
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@1-1-1-1 ja jestem szczesliwie zonaty, ale nie dziwie sie dzisiejszym chlopom ze chca zyc na luzie, bez bab, szczegolnie takich. Starac sie, stawac na wuju, udowadniac calemu swiatu swoja wartosc, skonczylo sie
  • Odpowiedz
Z tego video wynika ze starsza bezdzietna pani po trzydziestce, szuka sobie kandydata do wożenia siebie i potencjalnych dzieci. Doradza innym starszym paniom by zapuszczały sondę o posiadanie samochodu, bo to tez oznacza czy kandydat jest zdolny płacić za paliwo, serwis i parkingi. Mimo ze sama ma samochód i potrafi wszystko załatwić w jeden dzien. Starsza pani posiada już widoczne oznaki chorób cywilizacyjnych, a mimo to potrafi zapytać kandydata czym ja zawiezie
  • Odpowiedz
@1-1-1-1: 100% racji. Jak szukałem sobie żony to tylko takiej co ma prawko i swoj samochód. Teraz przy dwójce dzieci nie wyobrażam sobie ze tylko jedno z nas ma prawko
  • Odpowiedz
@1-1-1-1: Jeśli myślisz poważnie o związku, a kobiety częściej tak myślą, to nic dziwnego, że chcesz, żeby partner miał samochód. Jakbym zakładał posiadanie dziecka, też wolałbym, żeby partnerka miała prawo jazdy albo nawet własny samochód, bo potem wszystko na twojej głowie. I piszę to jako osoba bez samochodu, bo pracuję zdalnie i mi zwyczajnie niepotrzebny. Czy zdaję sobie sprawę, że jestem z tego powodu gorszą partią? Jasne, bo jestem.
  • Odpowiedz
@xyz_xyz: Podobnie - jeżdżę od nastolatka i drażni mnie korzystanie z komunikacji publicznej.
Ale moja siostra zwiedziła pół świata nie siadając nigdy za kierownicę.
Da się żyć normalnie bez względu na posiadanie auta.
Inaczej wtedy planujesz i prowadzisz tryb życia.
  • Odpowiedz
@Sierzant_Cruchot: nie widze tego, znajomy zamiast isc na prawko to sobie kupil hulajnoge za 5k a jak musial jechac z dzieciakiem do szpitala to dzwonil po znajomych kto by go zawiozl ostatecznie jechal taxa... Ja tego nie ogarniam, potrzebuje gdzies jechac wsiadam jade. Koniec
  • Odpowiedz
jak mozna zyc bez prawka i samochodu ...

@xyz_xyz: Normalnie? Mieszkam w samym centrum dużego miasta. Wszędzie gdzie potrzebuję dojdę w 15 minut pieszo, a jeszcze dalej tramwajem albo autobusem. Jeszcze ani razu nie odczułem potrzeby posiadania samochodu
  • Odpowiedz
@niedorzecznybubr: łał, rozumiem że siedzisz w tym swoim duzym mieście i nie robisz w zyciu nic innego? Ambitnie :) a jak pizga zlem stoisz jak ta ameba na przystanku, FANTASTYCZNA perspektywa
  • Odpowiedz
@niedorzecznybubr: np jechac w lato nad jezioro, czy za miasto na spacer, czy odwiedzić bliskich w innym miescie. Samochod i prawko daje Ci wybor, brak skazuje cie na zbiorkom. I nie zapraszam do dyskusji. Chyba ze ktos siedzisz w 30m2 w miescie i nie robi nic innego. To spoczko.
  • Odpowiedz
@git_commit: nawet nie trzeba być chadem, po prostu wystarczy że się kobiecie podobasz. Ja nigdy samochodu nie miałem i żadnej z dziewczyn co się ze mną j----a to nie przeszkadzało. Same do mnie przyjeżdżały
  • Odpowiedz
np jechac w lato nad jezioro, czy za miasto na spacer, czy odwiedzić bliskich w innym miescie.

@xyz_xyz: co to za atrakcja jechać nad jezioro? A spacerować można po mieście, jest to znacznie ciekawsze niż łażenie po jakichś zaroślach. A do rodziny jadę ze dwa razy na rok, można spokojnie pociągiem

30m2

Co ma ta liczba do tego co napisałem? W sensie skąd ją wziąłeś?
  • Odpowiedz
są dla beciaków

@BlackpillNaCalego: Inna hipoteza: chad i one wiedzą, że to są tylko spotkania poruchawczo-zapoznawcze, bo selekcja następuje w klubie/barze/apki i nikt nie pisze "kc :*, napisz mi czy zdążyłaś do pracy :)" po tym jak już się zapoznają.

Jak szukają kogoś do związku to kwestia wożenia gacha jest już ważniejszą sprawą.
  • Odpowiedz