Aktywne Wpisy

orgin246 +11
Ej mordeczki z tagu. Wiemy, że ludolodzy to za dużo w gry nie grają bo głównie to wskazują, kto te gry niszczy. Co nie znaczy, że nie możemy sami pogadać lekko o giereczkach. Pochwalcie się w co tam ciekawego graliście w styczniu?
Ja trochę biednie bo nie miałem jakoś parcia na granie więc tylko skończyłem SW: Outlaws, Killzone 3 i Sly 3.
#kiszak #gry
Ja trochę biednie bo nie miałem jakoś parcia na granie więc tylko skończyłem SW: Outlaws, Killzone 3 i Sly 3.
#kiszak #gry
iReturn +13
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Musiałem już się wygadać, bo mnie p-----e. Od kilku miesięcy szukam czegoś fajnego, bo nie spieszy mi się tak mocno, a to wszystko jak krew k---a w piach przez januszy handlarzy.
Może wy macie jakieś sprawdzone strony z samochodami, ale nie od handlarzy, bo ja już nie mogę.
#motoryzacja #handlarze #opel #kupnosamochodu #hyundai #toyota
Polecam szukać auta krajowego. Teraz OtoMoto to chce chyba 2 stówy za wystawienie, sporo osób rezygnuje.
@rafal_13 Nie stać mnie na nowy :( A kredytu nie biorę, bo najsampierw chce kupić samochód, bo mój Opel już leciwy, a potrzebuje go do pracy. Następnie myślę o domku (。◕‿‿◕。)
-samochód z salonu w Polsce
-od osoby prywatnej
-pierwszy właściciel
@szubik: pewnie tyle samo, co mnie twoja frustracja widząc moje ogłoszenie w dziale prywatne
@H_Moody: śmiało
@szubik: i pewnie umowa też będzie na tą osobę prywatną hehe
@maRRoKKo: ale to się kalkuluje jakoś finansowo? Wydatek na takie auto które u Ciebie nie zostaje faktycznie jest wart tego żeby auta nie posiadać tzn. nie kupować za gotówkę?
Powiedzmy rata 2k, a koszty płacenia działalności to nie wiem też 2k więc nie płaci się podatku dochodowego, czy jak to działa ?
A auta od handlarza może być dobre.
Na minę wszędzie możesz trafić, nawet w aso w ich śmiesznych programach sprawdzonych aut.