Aktywne Wpisy
Trao +341
juz wiem kto dostanie order cwela roku xD
#pracbaza #januszex #praca #patologiazewsi #patologiazmiasta #kolchoz
#pracbaza #januszex #praca #patologiazewsi #patologiazmiasta #kolchoz
źródło: 3518
Pobierz
pepepanpatryk +111
Dziękuję Pan Unia Europejska za zarżnięcie europejskiego przemysłu tylko po to, żebym i tak kupił made in china, bo w EU tych produktów nikt nie produkuje, ale przynajmniej kupię z marżą 150% od importera, to na pewno rozwinie ponownie przemysł, na pewno, prawda? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#aliexpress #zakupyzchin #uniaeuropejska
#aliexpress #zakupyzchin #uniaeuropejska
źródło: image
Pobierz

Siema, jest black friday i rozglądam się za jakimś fajnym fotelem ergonomicznym. Zależy mi na dobrym stosunku cena-jakość. Póki co, zbyt wiele promocji nie ma, ale taki okaz z jyska wpadł mi w oko? Ktoś testował? Może jakieś inne do ok. 1k warte polecenia?
źródło: 588963966_715022244527954_636509347198097603_n
Pobierz- Mark Adler Expert 4.9 Black
- Mark Adler Manager 3.6 Black
- Sense7 Nobu
W takim budżecie to chyba najsensowniejsze fotele w stosunku cena/jakość, ale może ktoś bardziej obeznany coś
źródło: obraz
Pobierzźródło: fotel
PobierzNo właśnie te fotele Mark Adler znalazłem na stronie Huzaro i też rozważałem fotel Huzaro, których nie testowałem jeszcze, ale obawiam sie że to kolejna Polska Chińszczyzna.. w ciągu roku dwa takie fotele do 400zl już mi do kosza poszły (182cm 110kg masa siłka xd) - dzięki za info, aczkolwiek Ja finalnie zdecyduje się
Co do fotela, to research mi zajął około 10 godzin, wydaje mi się, że w tej cenie to najlepszy wybór ale prawdę mówiąc - czytając recenzje w każdym fotelu coś komuś nie pasuje. Ten fotel ma naprawdę