Wpis z mikrobloga

@anon_zwykly: i jak Mireczku znalazłeś coś? Też szukam i na obecną chwilę myślę nad:
- Mark Adler Expert 4.9 Black
- Mark Adler Manager 3.6 Black
- Sense7 Nobu

W takim budżecie to chyba najsensowniejsze fotele w stosunku cena/jakość, ale może ktoś bardziej obeznany coś
  • Odpowiedz
  • 1
@Karlos03: Zamówiony, za dyszkę przyszedł następnego dnia, mam go od wczoraj - na ten moment jestem bardzo zadowolony, zwłaszcza, że wcześniej siedziałem na jakimś "gamignowym" huzaro za 5 stów, który po 5 latach powodował jedynie ból kości ogonowej xD
anon_zwykly - @Karlos03: Zamówiony, za dyszkę przyszedł następnego dnia, mam go od wc...

źródło: obraz

Pobierz
  • Odpowiedz
@anon_zwykly: oo nice fotel - przebija te wszystkie wyżej ilością regulacji i zapewne też jakością :D

No właśnie te fotele Mark Adler znalazłem na stronie Huzaro i też rozważałem fotel Huzaro, których nie testowałem jeszcze, ale obawiam sie że to kolejna Polska Chińszczyzna.. w ciągu roku dwa takie fotele do 400zl już mi do kosza poszły (182cm 110kg masa siłka xd) - dzięki za info, aczkolwiek Ja finalnie zdecyduje się
  • Odpowiedz
  • 1
@Karlos03: Zdjęcie od razu po złożeniu, aktualnie siedzi na kółkach kauczukowych, które wyjąłem ze starego fotela ( ͡° ͜ʖ ͡°) i pełna zgoda! Kauczuki to jakiś totalny game changer.

Co do fotela, to research mi zajął około 10 godzin, wydaje mi się, że w tej cenie to najlepszy wybór ale prawdę mówiąc - czytając recenzje w każdym fotelu coś komuś nie pasuje. Ten fotel ma naprawdę
  • Odpowiedz