#mafsaustralia Nikt tu nie wchodzi ale i tak napiszę: obejrzałam cały 12 sezon i o matko, jaki to był dobry sezon !( ͡°͜ʖ͡°) Jak dobrze się to oglądalo. 11 sezonu nie obejrzałam do końca bo mnie znudził i juz nie mogłam zdzierżyc tej całej Tori Srori i jej mężusia pacana w tych ciasnych ubrankach i z okropnym wąsem. Bardzo polubiłam Jamie, myślę ze miała dobry wpływ na atmosferę w grupie. Jacqui to cwaniara jakich mało, zadymiara i kłamczucha. Clint wpadł w jej sieci ale dobrze mu tak, bo nie da się lubić, bezczelny zarozumiały typ. Pasują do siebie. To tyle na gorąco po ostatnim, do dawniejszych nawet nie probuję wracać, bo to temat rzeka. A , i nasz polski ślub od pierwszego wejrzenia - rany boskie, ręce opadają. Może produkcja obejrzałaby sobie choć trochę australijskich sezonów i zainspirowała się. Tam eksperci przykładają się do pracy i pary są pod ich opieką. Koniec, kropka, dziękuję dobranoc.
@melisa_m: Ja właśnie skończyłam 11 i absolutnie uwielbiam Lucindę.
Zaczęłam 12 i zapowiada się dobrze. Niestety jeszcze nie zapamiętałam imion uczestników. Gościu, co mówił że nie ma swojego typu kobiety, nagle zyskał swój typ kobiety po tym, jak dostał za żonę i na, niż by chciał. Masakra, uważam że bardzo słabo się w stosunku do niej zachowywał. Widać było, że od poczatku mu się nie podoba i próbował jej wmawiać,
@Ithiel: jeśli chodzi o śluby to największy cyrk był z Timem, (to taki nieciekawy z wyglądu gość i w ogóle beznadziejny) sparowany z taka pulchniutką sympatyczna chyba Kejti. Wydaje mi się, ze o nim piszesz. Podczas sesji foto nie dal się jej dotknąć, odsuwał się jak nienormalny. To straszny gbur, ale nie chce ci spojlerować. A pamietam jeszcze na weselu parę Loren i Eliota i jej walnięta siostrę...Oglądaj dalej, ten
@melisa_m: obejrzyj wszystkie australijskie jakie tylko dorwiesz, bo nie wszystkie są już dostępne….. ale to ubaw i emocje jakich mało. Fajnie się to ogląda
@melisa_m: nie wiem…. Przykro mi. Ja oglądałam w oryginale za zwyczaj, ale w tym roku zdana jestem raczej na polskie platformy streamingowe, więc jak tylko czegoś się dowiem, dam znać乁(♥ʖ̯♥)ㄏ
Zaczęłam 12 i zapowiada się dobrze. Niestety jeszcze nie zapamiętałam imion uczestników.
Gościu, co mówił że nie ma swojego typu kobiety, nagle zyskał swój typ kobiety po tym, jak dostał za żonę i na, niż by chciał. Masakra, uważam że bardzo słabo się w stosunku do niej zachowywał. Widać było, że od poczatku mu się nie podoba i próbował jej wmawiać,