Wpis z mikrobloga

@kontointernetowemoje: resell się nie opłaca, jak w momencie otrzymania paczki za 3 lata znowu okaże się, że już jest w sklepach xD

To się udało ze Starym Światem, jak dodatki wychodziły z opóźnieniem kilka-kilkanaście miesięcy. Dodatki do Ścieżki Przeznaczenia były już w sklepach zanim otrzymali je wspierający, więc wydaje mi się, że teraz będzie tak samo ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@kontointernetowemoje: Po tym, jak Ścieżki Przeznaczenia trafił do sklepów równo albo przed wspierającymi opcje są dwie:
1. Ludzie którzy skuli się na resellu Ścieżek Przeznaczenia (ja xD) drugi raz w to nie pójdą, więc będzie mniej reselli.
2. Ludzie pomyślą, że przez to, że ludzie się skuli na resellu Ścieżek Przeznaczenia i będzie o wiele mniej reselli, więc i tak będzie dużo reselli bo przecież tym razem mniej osób kupi
  • Odpowiedz
@kontointernetowemoje: jak już iść w inwestycje, to trzeba brać jakieś dodatki typu Ronin xD. Mało ludzi go zamówiło, wszyscy brali te pakiety bez Ronina i dzięki temu sprzedałem za 500ziko xD do tego Geralt na Koniu 100ziko, Naglfar 100ziko a reszta sprzedana na sporej stracie byleby się pozbyć xD
  • Odpowiedz