Wpis z mikrobloga

Jprdll, nagrałem podcast z Bagio 2h 20 min xD Nie wiem kiedy tak długo z kimś gadałem. Szkoda że się całkowicie nie mogłem otworzyć i powiedzieć tego co chcę, bo matka oczywiście stała przy drzwiach i podsłuchiwała co gadam. Od razu darła ryja, że z ćpunami gadam xD W dodatku moje jąkanie mnie dobija ( ͡° ʖ̯ ͡°) Przez to przegrałem życie. Zawsze mam wrażenie, że ludzie mnie mają za ułomka jakiegoś. Przez to też się dorobiłem zaburzeń lękowych, fobii społecznej, depresji, myśli rezygnacyjnych i samobójczych. Oczywiście to powód mojego mentalnego prawictwa, bo nigdy do żadnej nie zagadałem, bo sie bałem, że mnie wyśmieje ehhh. Gdyby nie #divyzwykopem , to pewnie nadal byłbym prawakiem. Zayebcie mnie...

#przegryw #depresja
HorrorystycznyDemonPagona - Jprdll, nagrałem podcast z Bagio 2h 20 min xD Nie wiem ki...

źródło: APUTRAIN

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hfgjfg: xDDD Ta, 11 tabletek, jak ty i sie czuć jak po 4 saszetach cipacza xDD

@PrawaRenka A nie wiem, mówił że za rok około xDD Ciekawe czy dożyję premiery w ogóle. Boże, jakbym posłuchał swojego yebanego, incelskiego, jąkatego głosu, to po paru minutach bym wyłączył, bo nienawidzę siebie słuchać i oglądać. Mam samoocenę poniżej poziomu morza. Do tego lęk przed oceną innych, jak mnie odbiorą i że będą
  • Odpowiedz