Aktywne Wpisy

wjtk123 +240
Słucham Państwa, komu się Polska nie podoba i chciałby ponownie wziąć udział w narodzinowej loterii? xD
#polska #swiat #mapa #ciekawostki #statystyka
#polska #swiat #mapa #ciekawostki #statystyka
źródło: IMG_9995
Pobierz
nervous_breakdown +836
Ciekawostka: zespół Pectus istnieje tylko po to, aby występować w telewizji śniadaniowej, opowiadać o tym, że są braćmi i że w tym roku na święta będą lepić pierogi
#muzyka #ciekawostki
#muzyka #ciekawostki
źródło: 000LM014IOUC5MT8-C322-F4
Pobierz

@Larsberg: Liczba perków trybu bestii nie odpowiada 1 do 1 liczbą mutantów do pokonania. Jeśli dobrze pamiętam to jest ich 7 lub 8, po prostu kolejne chimery dają więcej punktów umiejętności, niż pierwsze dwie.
Mi osobiście DL: The Beast się podobał, choć minusem była dla mnie mapa - małe miasteczko z niską zabudową nie sprzyja
Lokacja jest nudna sama w sobie, bo śmierdzi na odległość wykonaniem jej pod jednorazowe przejście- odblokowuj kolejne poziomy (FABUŁY, NIE POSTACI XD), to dostawimy przeciwników tu i ówdzie. Jednak największą zbrodnią moim zdaniem jest obcięcie safehousów do praktycznie wyłącznie wież i może ze 2 czy 3 "baz"- strasznie
Ja p------e gość jest jednoosobową armią która r---------a tysiące zombie ale potrzebuje tych frajerów lpgt i musi im robić łaskę.
@Larsberg: to jest raczysko w open worldach. Joel w TLOU jak mu sie pokazal NPC proszacy o pomoc to dal pedal gazu na full i rozjechal typa. kratos w god of war uczy atreusa zeby nie pomagac npcom, bo nie