#programista15k #blackpill Na reddicie jest wyparcie w każdym temacie, wczoraj przeczytaliśmy, że niski wzrost i brzydota nie utrudnia znalezienia dziewczyny, dzisiaj, że młodzi adepci IT nie mają trudności w znalezieniu pracy, ja rozumiem elitarne wydziały, ale to nie jest taki gamechanger jak w Ameryce. czynadalwartoiscnamimuwlubpwczypotych
@straggler2: Reddit to jest lewako fest . Sub r/glowups ( ludzie wrzucają tam swoje metamorfozy) before/ after pics. Jakis młody chłopaczek spędził 3 lata na siłce. z manleta porobił się na greckiego Boga. Z-----i go za złe zdjęcia, za pozowanie, generalnie dostał ściekiem w twarz. Dałem komentarz żeby następnym razem założył sukienkę i makijaż to się będzie tarzał w karmie. Dostałem perma bana . Lol
"Nie widzę przeszkód, żeby wybierać informatykę — zwłaszcza w czasach dynamicznego rozwoju AI. To oczywiste, że informacja rządzi współczesnym światem, a umiejętność jej przetwarzania i zarządzania nią jest dziś jedną z najbardziej wartościowych kompetencji."
K---a przecież AI to wam ten rynek it w--------i do góry nogami w najbliższych 5-10 latach xd O czym te sojaki p------ą. Oni potrafią copować na każdy temat, zawsze się znajdzie jakiś sposób żeby wprowadzić naiwny nie poparty
@straggler2: Jak wszedłem z ciekawości na ten reddit z żalami manleta to jakiegoś wyparcia na pierwszy rzut oka tam nie widziałem, tylko ironiczne komentarze normików na blackpillu którzy jakby się wstydzili przyznać do czarnej piguły i prześmiewczo pisali, że obowiązkowa terapia, planszówki i odpowiedni pasek do spodni. ¯\(ツ)/¯
@Nowystaryziel: Wyparcia , o którym pisze OP to tam niewiele, raczej współczucie i porady co można zrobić plus klasyczne gównowpisu o pewnoście siebie i kompleksach. Na wykopie to znacznie gorsze w tym temacie wysrywy normictwa o ich kumplu manlecie, o którego walczą modelki w kisielu.
@straggler2: Zgniłem. PW to jest żart. Jedyna uczelnia która trzyma poziom to #mimuw ale tylko ze względu na gnojenie autystów (po 120IQ+) z matematyki i okołomatematynczych przedmiotów. Co tu dużo mówić, ostatnio czytałem wykop i tam też się licytowali, że przecież w USA to ludzie idą na gównouczelnie xD i jest tylko jeden Harvard czy tam MIT, a w Polsce to masz kształcenie xD.
Na reddicie jest wyparcie w każdym temacie, wczoraj przeczytaliśmy, że niski wzrost i brzydota nie utrudnia znalezienia dziewczyny, dzisiaj, że młodzi adepci IT nie mają trudności w znalezieniu pracy, ja rozumiem elitarne wydziały, ale to nie jest taki gamechanger jak w Ameryce.
czynadalwartoiscnamimuwlubpwczypotych
K---a przecież AI to wam ten rynek it w--------i do góry nogami w najbliższych 5-10 latach xd O czym te sojaki p------ą. Oni potrafią copować na każdy temat, zawsze się znajdzie jakiś sposób żeby wprowadzić naiwny nie poparty
Na wykopie to znacznie gorsze w tym temacie wysrywy normictwa o ich kumplu manlecie, o którego walczą modelki w kisielu.