Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +520
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
Amigoyamigo +164
Moja dentystka kupiła całą klatkę od dewelopera. Rozumiecie, całą klatka jest jej, na parterze zrobiła salon dentystyczny i miejsce parkingowe na swojego nowego merola, a 2 pozostałe piętra to apartamenty pod wynajem. Wchodzę na stronę stomatologa, a ona tam oferuje zabiegi z noclegiem xdddddd gdzie ja żyję Boże
#nieruchomosci
#nieruchomosci

Co chwile wyświetlają mi się posty Omody czy innych i zazwyczaj na zdjęciach widać zadowolonych ludzi przy nowym aucie. Zadowolonych bo mogą sobie pozwolić wreszcie na kupno ciekawszego samochodu z salonu a nie wypierdzianego passata od handlarza na Słomczynie. Dla wielu to jest naprawdę dużo.
Ale oczywiście 90 procent to hejt, ataki że g*wno kupili, że się rozpadnie zaraz, że chińszczyzna i, najnowszy trend, że przykładają rękę do upadku europejskiej motoryzacji i utraty pracy przez rodaków!
No ja pie**le za przeproszeniem. Nie, to nie zwykły Kowalski przykłada rękę do upadku europejskiej motoryzacji. To chciwość korporacji i windowanie cen w nieskończoność, a potem robienie pikachu face że ktoś za 100k woli kupić większe auto z chin z ciekawymi funkcjami a nie gołą Skodę Rapid w manualu czy Toyotę Aygo. Oczywiście o ile akurat będzie dostępna.
#gownowpis #motoryzacja #samochody #polscykierowcy #bekazpodludzi
źródło: image
PobierzMasakRA! niszczysz rynek
Jestem Paweł i mam fotkę w marynarce.
@Kingside: przecież to jest właśnie sztandarowy przykład krótkowzroczności.
@BennyLava: To śmiało, powiedz mi co jest 'dalekowzrocznym' podejściem?
Hejtowanie chinczyków i 'wspieranie' europejskiej motoryzacji kupując Skode Fabie za 95k z dynamicznym silnikiem 1.0 jak komuś się zamarzy automat?
Czy może plastikowego Dustera za 90k z manualem bo innego nie ma?
Nawet jezeli Bolag nie jest targetem marek chinskich, bo go po prostu nie stac na nowy samochod, to MUSI, powtarzam MUSI zesrac sie w komentarzu i naublizac zupelnie mu obcym osobom.
Nie rozumiem tego, wyjatkowo obrzydliwe zachowanie.
Jakościowo to jest wczesny siajomi. Do tego ich typowy klient zachwyca się tym pod niebiosa, bo do tej pory jeździł B6 w dieslu z przebiegiem 340(670)kkm i dla niego LED czy radar to jest lot w kosmos.
Poza tym w większości to jest klasyczne
Sprowadź to do zwykłego telefonu - ktoś korzystał kiedyś ze starego z klawiaturą i kupując nawet najtańszego smartfona z Chin będzie się zachwycał aparatem cxy jakością filmu na yt
@Kingside: Januszowo chłopskorozumowe pierdzielenie, a to, że Opel nie oferuje żadnych subskrypcji na wbudowane elementy wyposażenia to tylko wisienka na torcie.
W Polsce jeszcze jest jakaś produkcja części automotive, jeszcze niech to zostanie zaorane a pan Chińczyk będzie nami pole orał
To, ze w Europie danych marek nie bylo, nie oznacza ze sa to wyroby samochodopodobne. Podobnie bylo z chinskimi telefonami czy samochodami koreanskimi - wysmiewanie, dyskredytowanie, a pozniej latanie