Aktywne Wpisy

Metodzik +117
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 Dziedzictwo Hogwartu za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 84/100, Userscore: 8.1/10
🔥 Dziedzictwo Hogwartu za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 84/100, Userscore: 8.1/10

Quashtan +5
W sumie kiedyś zrobiłem challenge, aby podejść do 100 randomów osób na ulicy - powiem wam tak po tym doświadczeniu, przestałem być w ogóle ciekawy świata ani też ludzi, oczekiwania nie przeżyły spotkania z rzeczywistością i w przeciwieństwie do redpillaków zaakceptowałem wnioski.
z tej 100 osób to 70 osób chciało zamienić kilka słów, a 30% powiedziała z miejsca, że nie. Prowadziłem rozmowę, ludzie są bierni. Poza tym ich życie jest rutynowe zarówno
z tej 100 osób to 70 osób chciało zamienić kilka słów, a 30% powiedziała z miejsca, że nie. Prowadziłem rozmowę, ludzie są bierni. Poza tym ich życie jest rutynowe zarówno

@luke-mat: nie ma w tym kraju tylu debili.
Patrząc na to jaki przepite podstarzałe wory są fanami brauna, to bym się na twoim miejscu bał, że skończę jako ornament na pobliskiej latarni. My Polacy bardzo nie lubimy ruskich kolaborantów.
Komentarz usunięty przez moderatora
@luke-mat: brzmi jak mokry sen nazisty w 1936 r. Super masz poglądy.
@Whiskeyjack29:
większość jego wyborców w przypadku wojny w pierwszej kolejności dostanie powołanie do wojska, tak jak na Ukrainie - chłopy powyżej 30-50 lat z małych miejscowości, raczej niewysokimi zarobkami, praca fizyczna itd., a tam ich spotka kacapski humanitaryzm I tortury więźniów wojennych.
Mam wrażenie że to swojego rodzaju wyparcie podszyte strachem połączone z syndromem sztokholmskim.