Wpis z mikrobloga

Osobiście przeraża mnie 9% dla Brauna , człowiek który spotyka się z kamratami a w tle jego bojówki (BPG) i bojówki kamrackie (Straż Kamracka). #polityka
  • 57
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@luke-mat:

zrobimy wam piekło na ziemi :)

Patrząc na to jaki przepite podstarzałe wory są fanami brauna, to bym się na twoim miejscu bał, że skończę jako ornament na pobliskiej latarni. My Polacy bardzo nie lubimy ruskich kolaborantów.
  • Odpowiedz
@assninja: przeciez POPIS (uklad z magdalenki) w kwestiach kluczowych ktore wymienilem jest w 100% zgodny, temat jest o braunie ktory stoi w opozycji do tych pomyslow albo przynajmniej na takiego sie lansuje.
  • Odpowiedz
a będzie 15%, dla głównej Konfy 25% i mam w dupie Twoje przerażenie, zrobimy wam piekło na ziemi :)

@luke-mat: brzmi jak mokry sen nazisty w 1936 r. Super masz poglądy.
  • Odpowiedz
Osobiście przeraża mnie 9% dla Brauna

@Whiskeyjack29:

większość jego wyborców w przypadku wojny w pierwszej kolejności dostanie powołanie do wojska, tak jak na Ukrainie - chłopy powyżej 30-50 lat z małych miejscowości, raczej niewysokimi zarobkami, praca fizyczna itd., a tam ich spotka kacapski humanitaryzm I tortury więźniów wojennych.

Mam wrażenie że to swojego rodzaju wyparcie podszyte strachem połączone z syndromem sztokholmskim.
  • Odpowiedz
@epicko: Ja już byłem wyzywany tutaj od uśmiechniętych, pisiorów, konfederatów, razemków. Nie pisałem tak nigdy ani o pisie ani konfederacji, ani koalicję rozumiem powody dlaczego ludzie głosują, mogę się z nimi mocno nie zgadzać, ale czemu ktoś głosuje na takie ugrupowanie w kraju o naszej historii? To mi ciężko zrozumieć.
  • Odpowiedz