Aktywne Wpisy
Wilkbardzonijaki +106
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

wscieklykabanos +52
źródło: HEr4OynWwAAsJVr
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: HEr4OynWwAAsJVr
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
w 2004 roku w referendum dotyczacym przystapienia polski do UE 77% polakow bylo za, a 23% bylo przeciwko. Proporocja obecnie jest taka sama wiec no po prostu tak to wyglada :)
Konfa to już miała przewracać stolik i wprowadzac 80+ poslow a skończyło się na 16 posłach :)
@Whiskeyjack29: To bym się zastanowił skąd to się bierze.
Braum jako jedyny adresuje problemy ludzi na minimalnej, którym imigranci zrobili pogrom na rynku pracy.
Jestem sobie w stanie wyobrazić frustrację jakbym pracował w galerii, czy innym januszexie na prowincji gdzie moje państwo uznało że lepiej dać Panu Januszowi trzymać niewolników, a to jak to wpłynie na mój komfort pracy (kodeks pracy? Bangladesz nie narzeka), pozycje
@luke-mat: no z historii to konfederacja targowicka swoją logiką pozbawiła kraj suwerenności na ponad 200 lat, w konsekwencji zabijając miliony polaków i skazując na cierpienie dużo więcej. Ciekawe czemu prawaki odkąd zbudowali konfederację to nie używają tych tekstów o targowicy, niegdyś to było tak częste jak wołyń xD
@luke-mat: już się nawet nie kryjecie. Co ruskie czopy zrobicie, to samo co w Buczy?
@mifosto: tyle, że pewnie Mentzen będzie dryfować (już to robi) w kierunku spokojniejszego i bardziej centrowego elektoratu. No i niewykluczone, że ich drogi z Bosakowcami się mogą rozejść
...
@