Wpis z mikrobloga

Osobiście przeraża mnie 9% dla Brauna , człowiek który spotyka się z kamratami a w tle jego bojówki (BPG) i bojówki kamrackie (Straż Kamracka). #polityka
  • 57
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@luke-mat: tyle nie bedzie. dokladnie okolo 25% to jest limit dla konfederacji i brauna razem wzietych. Tyle jest w polsce szurow.
w 2004 roku w referendum dotyczacym przystapienia polski do UE 77% polakow bylo za, a 23% bylo przeciwko. Proporocja obecnie jest taka sama wiec no po prostu tak to wyglada :)
  • Odpowiedz
@luke-mat: tak tak a do 2003 roku upadnie UE jak to mówił JKM XD a teraz wracaj jeść robaki bo ci wiatraki zmielą ptaka. XD
Konfa to już miała przewracać stolik i wprowadzac 80+ poslow a skończyło się na 16 posłach :)
  • Odpowiedz
przeraża mnie 9% dla Brauna

@Whiskeyjack29: To bym się zastanowił skąd to się bierze.

Braum jako jedyny adresuje problemy ludzi na minimalnej, którym imigranci zrobili pogrom na rynku pracy.
Jestem sobie w stanie wyobrazić frustrację jakbym pracował w galerii, czy innym januszexie na prowincji gdzie moje państwo uznało że lepiej dać Panu Januszowi trzymać niewolników, a to jak to wpłynie na mój komfort pracy (kodeks pracy? Bangladesz nie narzeka), pozycje
  • Odpowiedz
zrobimy wam piekło na ziemi :)

@luke-mat: no z historii to konfederacja targowicka swoją logiką pozbawiła kraj suwerenności na ponad 200 lat, w konsekwencji zabijając miliony polaków i skazując na cierpienie dużo więcej. Ciekawe czemu prawaki odkąd zbudowali konfederację to nie używają tych tekstów o targowicy, niegdyś to było tak częste jak wołyń xD
  • Odpowiedz
tyle nie bedzie. dokladnie okolo 25% to jest limit dla konfederacji i brauna razem wzietych.

@mifosto: tyle, że pewnie Mentzen będzie dryfować (już to robi) w kierunku spokojniejszego i bardziej centrowego elektoratu. No i niewykluczone, że ich drogi z Bosakowcami się mogą rozejść
  • Odpowiedz
@Whiskeyjack29: a nie przeraza Cie cisniecie przez obecnie rzadacych zielonego ladu, ets, mercosur, multi-kulti, feminazizmu (dyskryminacji mezczyzn) i promocje lgbtu, defraudacji KPO, cenzury internetu i inwigilacji oraz sanitaryzmu w czasie covidu? Niech cisna dalej a bedzie tej zdewociałej (na pokaz) onucy rosnac jeszcze bardziej.
  • Odpowiedz
@Karyp: Ale że jedni robią źle to mam głosować na gości którzy stylizują się na jakiś reżim? Nie ma niestety rozsądnych partii w tym kraju. Nikomu nie zabraniam również poglądów prawicowych, niech sobie głosują na demonizowany pis czy konfederację, ale Braun to kompletna skrajność
  • Odpowiedz