Aktywne Wpisy

gonzo91 +74
#gielda
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
źródło: temp_file5637701514831927187
Pobierz
Piotrek7231 +117
#mecz
źródło: temp_file1450869082415563511
Pobierz

Zastanawiało mnie, w jaki sposób można popierać wetowanie przez patusydenta wszystkiego i nazywanie tego czymś dobrym. Teraz mam na to odpowiedź.
Tutaj wytłumaczenie dlaczego zawetowanie przez prezydenta ustawy, która odraczała przejście rolników na w pełni elektroniczną ewidencję, jest czymś dobrym.
Oczywiście dlatego bo prawdziwi rolnicy sobie z tym poradzą. Olać fakt że większość z nich nie ogarnia tych systemów i dodatkowy czas pozwoliłby im się lepiej przygotować do przejścia na nowy system. Ale dla pisowców nawet gdyby nawrocki zdefekował się na mównicę, byłaby to metafizyka i spotkanie z najwyższym. ( ͡º ͜ʖ͡º)
#polityka #bekazpisu #nawrockicore
źródło: image_picker_5B9D8F4C-143F-4035-93F8-96BD635194EB-2560-00000051B713907E
Pobierzniektórzy nawet o tym nie wiedzą że są fanami pisu, nie wiedzą że są za wyjściem z unii
i mówię tutaj o takich ze 100 hektrami
rolnicy mentalnie
płaczą za ursusami a jak widzą zachodni sprzęt to o----m
xd
ja będąc rolnikiem z nikim nie wchodzę w interakcje a używane rzeczy kupuje z niemiec, kukurydzę też do niemiec sprzedaje - tak do tych złych niemiec co szukują i okradają polaków płacąc mi więcej za tonę a jak kupuje coś netto to nie muszę czekać na zwrot vatu
nie wiem czy spółki nie
@greedy_critic: Ci którzy się zachwycają Nawrockim właśnie lubią go za wetowanie, myślą że "chłop robi to dla dobra Polski", i