Wpis z mikrobloga

K*rwa następny.
Oni tam chyba w tej konfie ściągają się kto zapoda więcej fejków, jednocześnie lizac się po jajcach ze swoimi zwolennikami jak to bardzo włączyli samodzielne myślenie.
Przeciętny widz TVN w ciągu życia nie usłyszy tyłu manipulacji czy też bezczelnych kłamstw, co przeciętny oświecony konfiarz w ciągu dnia na profilach swoich guru.

Tomek z Rigczem.

#polityka #bekazprawakow #bekazkonfederacji
Turin89 - K*rwa następny.
Oni tam chyba w tej konfie ściągają się kto zapoda więcej f...

źródło: temp_file234361642211967714

Pobierz
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rychlikrychlik: Przecież ja napisałem : "Bardziej w prawo od "centro-lewicy"". Czytać ze zrozumieniem też nie potrafisz k---a? xD Analfabeta który nie wie gdzie jest prawa a gdzie lewa wszystkich wyzywa od lewaków i spamuje jakimiś przygłupimi memami czemu mnie to w ogóle nie dziwi? Masz maturę chociaż?
  • Odpowiedz
czyli to jest "fejk" bo jakiś nołnejm deboonker na X tak napisał?

fejk bo...?

@Widelec_: @rychlikrychlik: to jest fejk, bo każdy z parą zdrowych oczu zobaczy artefakty "pod lewą pachą" tego modelu somalijczyk-EjAj ( ͡º ͜ʖ͡º)

Chłopy, wam zacietrzewienie polityczne odbiór własnych zmysłów przesłania ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Bujak: dziękuję za filmik, faktycznie lekko sztuczny, a kościół to bardziej katedra jakaś. Wcześniej był tylko kadr, na kadrze zamazanym aż tak nie widać.
  • Odpowiedz
@Widelec_: szczerze to już po kadrze widać że coś jest nie tak - wpis mówi że dzieje się to w trakcie mszy, a przy ołtarzu nie ma nikogo, jakaś osoba stoi gdy wszyscy siedzą. Kadr wskazaywałby też że ktoś robił zdjęcie stojąc na środku co też jest dziwne, bo na mszy ludzie nie stoją na środku kościoła
  • Odpowiedz