Aktywne Wpisy

karolina-oska +121
#rolnikszukazony
To straszne jak wiΔkszoΕΔ chΕopΓ³w na tym targu w ogΓ³le nie rozumie Karoliny od Rolanda....
ChΕop na kaΕΌdym spotkaniu siΔ na nia patrzy i uΕmiecha. WyΕΌyny jego moΕΌliwoΕci rozmowy z kobietΔ to opracowanie planu przeprowadzki i Εlubu za rok.
Karolina widze ΕΌe nie idzie do Εba mu nic przeΕoΕΌyΔ wiΔc pisze list ΕΌeby typo przeczytaΕ w samotnoΕci i sie zastanowiΕ.
Ona czuje siΔ jak Εadny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
To straszne jak wiΔkszoΕΔ chΕopΓ³w na tym targu w ogΓ³le nie rozumie Karoliny od Rolanda....
ChΕop na kaΕΌdym spotkaniu siΔ na nia patrzy i uΕmiecha. WyΕΌyny jego moΕΌliwoΕci rozmowy z kobietΔ to opracowanie planu przeprowadzki i Εlubu za rok.
Karolina widze ΕΌe nie idzie do Εba mu nic przeΕoΕΌyΔ wiΔc pisze list ΕΌeby typo przeczytaΕ w samotnoΕci i sie zastanowiΕ.
Ona czuje siΔ jak Εadny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
Antiax +94
KaΕΌdy kto szkaluje KarolinΔ to naprawdΔ ma takie same oczekiwania od kobiet jak Roland, czyli dziewczyna ma wyglΔ
daΔ, nie przeszkadzaΔ i byΔ miΕa.
Widzimy tylko urywki, minuty, ale widaΔ jasno, ΕΌe na rzeczy musiaΕo byΔ coΕ wiΔkszego.
Roland chce kogoΕ, ΕΌeby nie byΔ sam, ale drugΔ osoba nie jest zainteresowany. Karolina nie jest pΕytka, szybko konfrontuje problemy, a nie trzyma je w sobie.
WyraΕΊnie
Widzimy tylko urywki, minuty, ale widaΔ jasno, ΕΌe na rzeczy musiaΕo byΔ coΕ wiΔkszego.
Roland chce kogoΕ, ΕΌeby nie byΔ sam, ale drugΔ osoba nie jest zainteresowany. Karolina nie jest pΕytka, szybko konfrontuje problemy, a nie trzyma je w sobie.
WyraΕΊnie

DzieΕ dobry.
ΕΊrΓ³dΕo: 01 kot 0XVQWHXOptVS1jC-
PobierzΕΊrΓ³dΕo: 02 kot z1FvjZ92m9x7lYul
PobierzΕΊrΓ³dΕo: 03 kot komputer 8xk-5QLqWEQjbM77
PobierzΕΊrΓ³dΕo: 04 kot 2ENAxpxwSTXJ7_Cr
PobierzΕΊrΓ³dΕo: 05 kot G72jzqC8EFbrsxAK
PobierzΕΊrΓ³dΕo: 06 kot lgTRb7uO-O0EEb66
PobierzΕΊrΓ³dΕo: 07 kot NjpMRG6ujpJ1EZKL
PobierzΕΊrΓ³dΕo: 08 kot P1I13STUEMtYp4wD
PobierzPrzy czym ja mam je na kablu. Nie wiem,
ΕΊrΓ³dΕo: image