Aktywne Wpisy
torian15 +66
Ciekawe ze jest bardoz duΕΌo ludzi ktΓ³rzy myΕlΔ
, ΕΌe ludzie ΕΌyli razem z dinozaurami w perhistorii. Serio, zapytajcie swoje rΓ³ΕΌowe :)
Tymczasem dinozaury pojawiΕy siΔ na ziemi ok 230 mln lat temu i ΕΌyΕy do ok 66 mln lat temu. Ludzie pojawili siΔ natomiast ok 0,3 mln lat temu. To sΔ absurdalne odlegΕoΕci czasowe. CaΕa historia cywilizacji czΕowieka to jakiΕ nic nie znaczΔ cy pyΕek na osi czasu istnienia ziemi, a patrzΔ c na
Tymczasem dinozaury pojawiΕy siΔ na ziemi ok 230 mln lat temu i ΕΌyΕy do ok 66 mln lat temu. Ludzie pojawili siΔ natomiast ok 0,3 mln lat temu. To sΔ absurdalne odlegΕoΕci czasowe. CaΕa historia cywilizacji czΕowieka to jakiΕ nic nie znaczΔ cy pyΕek na osi czasu istnienia ziemi, a patrzΔ c na
ΕΊrΓ³dΕo: dinozaury
Pobierz
Wardegas +229
#wykopaka #pokapake
ChwaliΕem siΔ super pakΔ od @sogen. ByΕem zachwycony zawartoΕciΔ i gestem.
Otwieram teraz pudeΕko, wyciΔ gam butelkΔ, a moim oczom ukazuje siΔ klips antykradzieΕΌowy
XDDDDDD
@sogen ja wiedziaΕem, ΕΌe siΔ postaraΕeΕ, ale nie wiedziaΕem, ΕΌe jesteΕ aΕΌ tak "obrotnym przedsiΔbiorcΔ "!
( Ν‘β¬ ΝΚ Ν‘β¬) Czy Ty to "zorganizowaΕeΕ" na promocji -100%, czy kasjerka byΕa tak zapatrzona w Ciebie, ΕΌe zapomniaΕa zdjΔ Δ
ChwaliΕem siΔ super pakΔ od @sogen. ByΕem zachwycony zawartoΕciΔ i gestem.
Otwieram teraz pudeΕko, wyciΔ gam butelkΔ, a moim oczom ukazuje siΔ klips antykradzieΕΌowy
XDDDDDD
@sogen ja wiedziaΕem, ΕΌe siΔ postaraΕeΕ, ale nie wiedziaΕem, ΕΌe jesteΕ aΕΌ tak "obrotnym przedsiΔbiorcΔ "!
( Ν‘β¬ ΝΚ Ν‘β¬) Czy Ty to "zorganizowaΕeΕ" na promocji -100%, czy kasjerka byΕa tak zapatrzona w Ciebie, ΕΌe zapomniaΕa zdjΔ Δ
ΕΊrΓ³dΕo: 1000017116
Pobierz

DzieΕ dobry.
ΕΊrΓ³dΕo: 01 kot 0XVQWHXOptVS1jC-
PobierzΕΊrΓ³dΕo: 02 kot z1FvjZ92m9x7lYul
PobierzΕΊrΓ³dΕo: 03 kot komputer 8xk-5QLqWEQjbM77
PobierzΕΊrΓ³dΕo: 04 kot 2ENAxpxwSTXJ7_Cr
PobierzΕΊrΓ³dΕo: 05 kot G72jzqC8EFbrsxAK
PobierzΕΊrΓ³dΕo: 06 kot lgTRb7uO-O0EEb66
PobierzΕΊrΓ³dΕo: 07 kot NjpMRG6ujpJ1EZKL
PobierzΕΊrΓ³dΕo: 08 kot P1I13STUEMtYp4wD
PobierzPrzy czym ja mam je na kablu. Nie wiem,