Wpis z mikrobloga

Kupiłam dzisiaj trutkę na szczury bo wróciły mi po jakimś roku.

Koty znowu łażą po osiedlu, sąsiad u góry ma kota.
A ja mam szczury ()
Już nie będę się bawić w żadne żywołapki, won z mojego domu brudasy
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wrrronika: to ja polecam pułapke na myszy tej kategorii, pare tygodni temu też miałem nieproszonego gościa. rozstawiałem standardowe pułapki na drucik to nie chciał się złapać. postawiłem lep i po dwóch godzinach już kolega dostał eksmisję.
ferdidurke - @Wrrronika: to ja polecam pułapke na myszy tej kategorii, pare tygodni t...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@ferdidurke: no wlasnie kurde nie!
Rok temu tego probowalam i jedyne co temu szczurowi robiło to darmową depilację (°°
Ja nie mam myszy, tylko szczura przebrzydłego.
Wtedy ich się pozbylam samodzielnie tlukac butelka, albo pulapkami, z czego one tez takie glupie nie byly i musialam zrobic rzad pulapek. Nie mial jak sie wydostac i wspinajac sie po drzwiach finalnie do
  • Odpowiedz
@Wrrronika: a jak na szczury to fakt. na necie oglądałem, że lepy działały ale większego kalibru bo jednak szczur bardziej zmasowany i właśnie zaczynają tańczyć breakdance jak się na to złapią i potrafią uciec. kiedyś w garażu walczyłem z tym kur**twem tyle, że w wakacje to jedyne co mi pomogło pozbyć się ich w 100% to trutka ale w płynie. namierzyłem mniej więcej gdzie się poruszają i nastawiałem pojemniki z
  • Odpowiedz
  • 0
@Wrrronika a tak w ogóle to jestem przeciwnikiem trutek dla szczurów bo zatruty szczur ale jeszcze żyjący jest łatwym celem dla kitku i jeżeli takiego spożyje to też się zatruje. Lepiej jakieś pułapki
  • Odpowiedz