Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bagnetem_moim_francuskim: On chce uzyskać oglądalność dlatego baituje i triggeruje chłopów. Widać według statystyk opórcz babci i dziadków jego program zaczęli oglądać faceci w młodym czy średnim wieku. Z tematami głośnymi w mediach jest tak, że będą je grzać aż przekroczony zostanie punkt kulminacyjny w którym ludzie będą już zmęczeni żeby o tym słuchać.
  • Odpowiedz
@Nowystaryziel: Nie wiem co kieruje chłopami, że chcą słuchać tych jego kocopołów. Mnie ten typ od dawna działa na nerwy i odstręcza, a powyższy film to już w ogóle budzi u mnie mega niesmak. Zachowuje się jakby pozjadał wszystkie rozumy, tymczasem chyba nie wie jakie są współczesne realia. Ostatecznie to wszystko wygląda jakby piertolił od rzeczy albo celowo trollował samotnych chłopów.
  • Odpowiedz
@Varesi: dobrze mówi, albo się weźmiecie w garść albo będziecie sami. To nie jest tak że to w tych czasach tak ciężko wielu facetom. Kiedyś było jeszcze gorzej, teraz byle debil może zaruchac, zrobić dziecko wziąć ślub i założyć rodzinę. Być może dlatego to jest takie niefajne i nie zakładacie rodzin..
  • Odpowiedz
teraz byle debil może zaruchac, zrobić dziecko wziąć ślub i założyć rodzinę

@EdwardKruk: No skoro problem jest tak zauważalny, to znaczy że każdy debil nie może.
  • Odpowiedz