Aktywne Wpisy
kaszaamanna +2516
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +531
źródło: 1000005415
Pobierz

Pewnego popoludnia jadac rowerem w stylu bikepacking 3 miesiace przez Australie zatrzymalem sie na wsi pomiedzy Sydney a Brisbane na obrzezach wsi nad oceanem,
Siedzialem w cieniu w lesie i odpoczywajac od skwaru w cieniu w lutym. Bylo to na dlugim 100m podjezdzie przez lasek do jakiegos domku,
Tak siedze oparty o drzewo i odpoczywam i podchodzi do mnie biala M--F australijka, i sie pyta czy moze pomoc bo przechodzila po ogrodzie i pies zaczal szczekac ta patrzy a ktos lezy na podjezdzie, wiec przyszla pogadac bo ja zaintrygowalem ta sytuacja.
Pogadalismy z 10 minut,widze ze ona mnie polubila i jest podekscytowana troche i sie pyta sie czy niechcialbym popracowac przy ogrodzie na jej dzialce bo ma cos do przerobienia?
Ja z automatu jej odmowilem bo mam 3 miesieczny urlop na gorace kraje w europejska zime i korzystam z wolnosci akurat a kasy mam wystarczajaco,
2 minuty pozniej akurat wracala jej curka ladna dziewczyna z miasta i malo co mnie lezacego pod drzewem nie rozjechala.
A ja zamiast sie zgodzic i popracowac choc tydzien to glupio odmowilem.Ehhh ale chlop jest glupiii.
#australia #emigracja #praca #takasytuacja #m--f #zwiazki #oswiadczenie
Mam nauczkę tym bardziej że w 2015 roku skorzystałem w Meksyku z takiego zaproszenia koło cabo pulmo na półwyspie
@daretti877: milfica sprzedawała ser kozi na targu dla vegan, hoteli, restauracji,
Akurat była jakaś wystawa na skrzyżowaniu dróg podjechałem popatrzyłem zdegustowalem a ta się pytała czy nie chce pojechać na jej farmę i popracować z kozami
Zobaczyła bezdomnego Polaka co konfabuluje o jakichś wakacjach, to zaproponowała, żeby luj skosił trawnik, to może wtedy nic nie z-----e w okolicy ( ͡° ͜ʖ ͡°)