Wpis z mikrobloga

nie wiem jakim cudem ten hejter mógł upublicznić dane persony internetowej drwala rębajło który na swoim kanale na youtube nie ma podanego swojego imienia i nazwiska. Skąd ten chłop to wiedział. Słuszny pozew... dobrze, że montażysta zadbał o zanonimizowanie danych drwala i je wyciszył na materiale .... a to co
ooooo nie o k-----a to zdjęcie wrzucone przez Piotrka W.

mam nadzieję, że ten filmik zniknie, bo już 13k osób to zobaczyło i ciągle rośnie
#kiszak
Maneharno - nie wiem jakim cudem ten hejter mógł upublicznić dane persony internetowe...

źródło: 5c751c57dc5ba433c241ecd9826229eaf915b547245956cb08caa6220fb25b82

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lukasz-slowikowski: W sumie jestem sobie wyobrazić to, iż ktoś chciał tak po prostu z imienia i nazwiska przedstawić twórcę. Dużo osób tak robi, bo koniec końców nikt w dowodzie nicków nie ma. Znalazł stronę Pyrkonu, dostał informację od google ai, myśli sobie gostek - informacja publiczna, wrzucam to, nic nie może się przecież stać. Na kolejny dzień po premierze filmu dostaje strike'a, a Piotr Wu, bo RODO sugeruje, że naruszył
  • Odpowiedz
Sam film który zdjął drwal był beznadziejny. Jakby go jakiś sfrustrowany małolat nagrywał. Ale przyjebka drwala o UPUBLICZNIENIE jego danych czyli imienia i nazwiska to hit. Na swoim patronite nawet się przedstawia, w wyszukiwarce pokazuje jego tajne dane wiec nie wiem o co chodzi mu XD No żeby tam jego adres był to nawet nie ma co się zastanawiać z pozwem.
KazOne - Sam film który zdjął drwal był beznadziejny. Jakby go jakiś sfrustrowany mał...

źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-11-26_214651_www.google.com

Pobierz
  • Odpowiedz