Aktywne Wpisy

saintie +142
no chyba was powalilo na lby
#podsumowanieroku2025
#podsumowanieroku2025
źródło: IMG_7157
Pobierz
yourgrandma +19
źródło: 285332197e6b4662e3a2d466bf16534ef0dc2178ccd4e30ebbcfb846c0178957
PobierzZagłosuj na lepszy utwór:
- Czy już wszystkie masz? (Pokémon) 49.5% (184)
- Dan Dan Kokoro Hikareteku (Dragon Ball GT) 50.5% (188)

Jeśli okaże się to prawdą, to mamy skandal. W kuluarach aż huczy od tych nowych informacji.
Nie mówię, że tak jest, nie zaprzeczam też, zostawiam to do waszej oceny. Ale moim zdaniem jest coś na rzeczy, skoro tak dużo ludzi o tym mówi.
#4konserwy #neuropa #polityka #bekazkonfederacji
źródło: Screenshot 2025-11-26 at 20-28-59 Home _ X
Pobierz@JanuszGruz: No nie wiem, no nie wiem, pierwszy raz o tym słyszę. Natomiast spotkałem 3 osoby, które mówiły, że to Konfederacja i jeszcze na X znalazłem taki post. Pomalutku łączę kropki i składa się to w jedną logiczną całość.
@macvir: Eeee? Gdzie tak napisałem. Napisałem, że w kuluarach mowa o tym, że Konfederaci wyprowadzają pieniądze z Polski., aby płacić mniejsze podatki. Jeśli to się potwierdzi, to mamy skandal.
Ja spotkałem tysiące, które mówiły, że to ukrainiec.
Więc prawdopodobieństwo, ze to ukrainiec, jest setki
@JanuszGruz: A ja nie, mam wrażanie, że kłamiesz.
@JanuszGruz: Założę się, że w razie "W" to AfD zrobi piekło wszystkim Polakom w Niemczech jak tylko zobaczą kilku bogatych wykopków, którzy spierdzielili z Polski z całym dobytkiem. Rozpętanie burzy na podstawie kilku przypadków - to jest wspólna cecha wszystkich nacjonalistów.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@M4rcinS: @Arturr99 @JanuszGruz kek xD Każdy kto ma łeb na karku obchodzi polskie podatki, a już najbardziej to wykopki na b2b udające UOPy xD
Czy to ważne gdzie rejestrują, jakiej narodowości jest pani w okienku?
Grunt że są Polakami, reszta nie ma znaczenia. Poza tym od początku było wiadomo że Konfiarze będą robili dziwne manewry pod fałszywą ukraińską flagą, dla zmylenia silniczków.
Czemu ktoś miałby z własnej chcieć płacić podatki na Jasia Kapelę, jachty dla polityków, nagrody i skrócone godziny pracy dla urzędasów, słomiane misie i inne wały?
Sam se płać na pasożytów.
A może to ty jesteś tym pasożytującym?