Wpis z mikrobloga

Drwal Rębajło to obecnie największy dręczyciel na polskim Youtube.
Powiesz o nim coś niepochwalnego, krytycznego wobec niego? Skasuje ci film, zrobi materiał o tym w którym cię oczernia, wyzywa, obraża, przypina ci łatkę hejtera i na koniec zagrozi ci pozwem sądowym.
Tak się nie zachowuje zdrowy człowiek XDDDD
#kiszak #drwalrebajlo #youtube #bekazludologow
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Holocep w tym że wpis przedstawia jakby to była niewinna krytyka, a większość tego filmiku to ataki ad hominem ( ͡º ͜ʖ͡º)

Jestem za tym żeby każdy z tych aktorów i scenarzystów z przerobionymi twarzami do filmów też zgłosił filmy drwala ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@greedy_critic: no przejrzałem tą odpowiedź drwala i nie wiem czy zobaczył całość bo odniósł się do ataków w jego osobę bez większej merytoryki. Tylko jest osobą publiczną i sam gra na polaryzację i zdarza mu się używać mocnego języka. Plus jest osobą publiczną i przeróbka karykaturalna zdjęć które sam udostępnił publicznie w mediach społecznościowych to nie wiem w jaki sposób miałaby podchodzić pod prawo karne xD podobnie jak z tym
  • Odpowiedz
@Thadeusss77: Czekaj, twierdzisz, że ktoś jest dręczycielem, bo zaczął się bronić przed atakami personalnymi? Ciekawe myslenie.
W ogóle to dzieki za temat, zapoznam się z tą dramą dokładniej :)
  • Odpowiedz