Wpis z mikrobloga

Ok po tygodniu używania zwykłej 17 mam takie wnioski. Mój pierwszy ajfon, samo korzystanie/system bardzo na plus, aż miło korzysta się z tel. Ale spodziewałem się fajerwerków, a nie jest tak kolorowo. Szybkie pisanie nie jest tak wydajne, nie ma nawet głupiego cofania, tzn jest ale u góry i nie zawsze na początku byem jak we mgle, jest lepiej ale wydaje mi się że nie jest to i tak aż tak wygodne...Bateria w terenie na wyjeździe tragedia, nie wytrzymała nawet pół dnia a korzystałem tylko z google maps i nagrywałem filmy i robiłem zdjęcia, jak się używa mobilnego Internetu 5g/lte to bateria to żart i to do tego stopnia że już robiłem o tym wpis na mikro, i szukałem info na necie czy wszyscy tak mają. Natomiast na dobrym wifi klasa, robiłem test i po godzinie oglądania filmu na YT zszedł tylko 1%! Wybrałem ajfona bo lubię bawić się w fajne artystyczne relacje na IG a wiem że ta aplikacja jest najbardziej jej przyjazna, ale jakie może zdziwienie było że mimo 4k i 60 klatek, to najlepiej nagrywać w 1080p i 30, bo IG i tak ścina jakość...

Ale mimo wszystko jestem zadowolony!

#iphone #iphone17 #ios #apple
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach