oni nie dostają żadnej kasy za udział w tym programie? myślałem ze nie zaleznie jaki to program jak sie wystepuje w TV to jest jakies honorarium, w chłopakach do wzięcia dostają
@Ksemidesdelos: Już dawno było o tym info od uczestników poprzednich edycji - TVN finansuje tylko ubranie na ślub, ślub, podróż poślubną. Nic więcej nie dostają.
@SonidoStark: ubrania chyba nie? Albo jakiś limit dają. Na pewno kobiety same się malują i robią fryzurę (albo komuś za to płacą). Były już takie panny młode, które same się paćkały pudrem przy kamerach, a samodzielne robienie loków to norma. A szkoda, bo to akurat nie jest jakiś wielki koszt, mogłaby to zrobić babeczka z umową z TVN, a przynajmniej zawsze byłoby to zrobione porządnie.
@Jednaodpowiedz2: W poprzednich edycjach (nie wiem jak w tej) było tak że mogły albo wziąć kosmetyczkę i fryzjerką z TVN i wtedy same sobie płaciły za nią słono, albo mogły się same umalować i uczesać czy robił to ktoś z zaproszonych gości. Nie mogły podobno wziąć profesjonalnej kosmetyczki czy fryzjerki oprócz tych zatrudnionych przez TVN.
@Jednaodpowiedz2: zabij mnie ale nie pamiętam która o tym mówiła. Ale pamiętam że to potwierdzone info i wtedy nawet była dyskusja o tym i stało sie jasne dlaczego niektóre dziewczyny wyglądały strasznie na swoich weselach jesli chodzi o make up czy fryzurę i zawsze było to robione przez jakieś kuzynki zaproszone na wesele, siostry itd. W tym sezonie mam wrażenie że malowała ta sama dziewczyna wiec chyba ktoś z ekipy
@Ksemidesdelos: a dlaczego mieliby dostawać kasę? to nie jest aż takie reality show, dlatego pierwsze połowy każdego sezonu są mega nudne, tam chodzą zwyklaki i ludzie z problemami psychicznymi, którzy i tak są nudni, mają nudne życia nie będą niczego o---------ć, bo nie mają za to kasy i nie jest to sensem programu jak te wszystkie patoreality paradise do wzięcia czy ciągły recykling ludzi z ttv i gogglebox w różnych
Powiem tak, że naród wspaniały, lecz władza to k...
Cool story: 1. Babka wjechała w rów. 2. Od razu samochody się zatrzymały, by jej pomóc. 3. Wszyscy żyją, więc od razu faceci zaczęli myśleć, jak wydostać samochód z rowu.
No to już oficjalnie jestem brytyjczykiem i czas może pomyśleć na zmianę nicku na marianoaanglikano xD Prawie 18 lat po tym jak moja noga postawiła nogę na płycie lotniska Londyn Luton #uk #chwalesie
#slubodpierwszegowejrzenia
źródło: anizlotowki
Pobierzjest.