@seventh_gate: od tylu lat rosja sobie nie może poradzić z dobbasem to z pewnością ma siłę żeby za 2-3 lata zatankować nato ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
@seventh_gate: towarzyszu w 3 lata nie pokonacie 600tys Ukraińców a z tym miesiącem czekania na wsparcie to trochę odleciałeś. To co najważniejsze czyli lotnictwo będzie do 24godzin
@kubkarzzswarzadza: Aha czyli mówiąc że może być wojna przy obecnej propagandzie rosyjskiej oraz dywersji i wyścigu zbrojen jestem towarzyszem? No niezle
@musztym: wyścig zbrojeń (gospodarka wojenna w Rosji), nasilenie aktów dywersji/sabotażu na terenie NATO (zwłaszcza w Polsce), Rosjanie testują polską OPL oraz swoje uzbrojenie (zagłuszanie gps), nasilenie rosyjskiej propagandy, odejście Stanów Zjednoczonych od bezwarunkowego chronienia wszystkich (także post-sowieckich) państw UE, Chiny i Iran pomagają Rosji, i wiele, wiele więcej. Do tego te wypowiedzi szefów ministerstw obrony wszystkich państw NATO - otwarcie już mówią, że idzie wojna. a czy będzie? a no
@seventh_gate za 3 lata najpewniej w USA będzie rządził demokrata. Ukraina w porównaniu do wojsk NATO nie ma lotnictwa. Miesiąc mielibyśmy czekać na co? Przecież Rosjanie byliby atakowani od samego wejścia. Generał amerykański twierdzi że w 24 godziny to ruskie osiągnęliby zagładę Królewca i Sewastopolu. Tawarish daj se spokój.
@myidioci Twój nick do ciebie pasuje. Nie jestem ruskim. A ty popełniasz błąd ignorując wyraźne sygnaly ukazujące że wojna może dojść do Polski. Nie dam cię na czarną bo mi się nie chce
„Wyjdź na ulice to zobaczysz ile atrakcyjnych kobiet jest z brzydkimi facetami” Rzeczywistość, całkiem atrakcyjni faceci z laskami z układem kostnym twarzy typowego incela #p0lka #logikarozowychpaskow #blackpill #tinder
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
No może być tak że nie będzie. Oby tak było. Ja nie twierdzę nigdzie że będzie wojna. Bardziej że może być.
Aha czyli mówiąc że może być wojna przy obecnej propagandzie rosyjskiej oraz dywersji i wyścigu zbrojen jestem towarzyszem? No niezle
Komentarz usunięty przez autora
@seventh_gate: jak wiele to wymien 5
wyścig zbrojeń (gospodarka wojenna w Rosji), nasilenie aktów dywersji/sabotażu na terenie NATO (zwłaszcza w Polsce), Rosjanie testują polską OPL oraz swoje uzbrojenie (zagłuszanie gps), nasilenie rosyjskiej propagandy, odejście Stanów Zjednoczonych od bezwarunkowego chronienia wszystkich (także post-sowieckich) państw UE, Chiny i Iran pomagają Rosji, i wiele, wiele więcej. Do tego te wypowiedzi szefów ministerstw obrony wszystkich państw NATO - otwarcie już mówią, że idzie wojna. a czy będzie? a no
Twój nick do ciebie pasuje. Nie jestem ruskim. A ty popełniasz błąd ignorując wyraźne sygnaly ukazujące że wojna może dojść do Polski. Nie dam cię na czarną bo mi się nie chce