Wpis z mikrobloga

Niesamowite jak podczas etapu edukacji bałem się rozmawiać z płcią przeciwną na skutek mojego wyglądu. Po wielu latach musiałem sobie uświadomić, że można gadać cokolwiek i cie to nie dyskwalifikuje, typu jeden może powiedzieć "Kali chcieć cie wybatożyć aga", a drugi "czee-czee-cześć, ag-g--gnieszka, p--ojdzie-sz-sz ze-ze mn-ooo-m na-aa sp--acc-err", trzeci "siema, aga jutro po szkole jesteś robiona". W tych wszystkich przypadkach nie ma to żadnego znaczenia, co ktoś powie dopóki dobrze wyglądasz. Liczy się tylko kwestia milimetrów kości na twarzy, wzrost i frame tzw. hybryda, na która kobieta zwraca uwage i przy, której reszta twoich ubytków jest zaklejona i ich nie widzi.

Wygląd > Aparat mowy, ogólnie wszystko

Natura.

#blackpill #zwiazki #bekazpodludzi #logikaniebieskichpaskow #tinder #geny #predeterminizmgenetyczny #logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #przegryw #kobiety #julka #zycie #szkola #studbaza #edukacja #szkola #zalesie
Alessandro - Niesamowite jak podczas etapu edukacji bałem się rozmawiać z płcią przec...

źródło: mogg

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

W tych wszystkich przypadkach nie ma to żadnego znaczenia, co ktoś powie dopóki dobrze wyglądasz.

@_Alessandro_: Nie powiedziałbym, że nawet musisz dobrze wyglądać paradoksalnie. Ogromna część zwłaszcza młodych dziewczyn zwłaszcza w czasach szkolnych potrafi mieć ten przysłowiowy kisiel w majtach od byle czego. Pomimo tego, że to podobno chłopcy sobie nie radzą z hormonami.
  • Odpowiedz