Aktywne Wpisy
kaszaamanna +2219
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +435
źródło: 1000005415
Pobierz

#bernatowicz #ufo #ufonapowaznie
Ogólnie fajny wywiad, takie już litowanie się nad całkowicie leżącym
Oczywiście komentarze pod wywiadem wyłączone, żeby przypadkiem Pan Robert Bernatowicz nie zobaczył jakichś "hejterskich" wpisów, czyli takich zawierających konstruktywną krytykę.
Ten człowiek to jest megaloman i egocentryk cierpiący na niepohamowany i niekończący się głód atencji i poklasku, czego przejawy widać nie tylko w tym ale i w dziesiątkach wcześniejszych wywiadów. Tutaj przykład
@radioparanormalium: Ciekawe czy to dogadali przed odcinkiem. Jakiś czas temu pisałem, że na pierwszy większy wywiad po aferze będzie rozchwytywany i na pewno da jakieś mocne warunki. Bo nie ważne jak mówią ale byleby mówili - i tak teraz ma dużo wyświetleń.
Jeszcze z takich kwiatków to:
- Giermkowie nie walczyli w pojedynkach z rycerzami - mogli się pokłócić i walczyć między sobą niezależnie ale nie jako część
2 godziny w zasadzie o niczym. Ja uwielbiam jak RB opisuje oczywiste rzeczy np "I on otwiera wtedy lodówkę. Wiecie Państwo taka zwyczajna najprostsza lodówka jaką każdy z nas ma w domu. No dobrze może nie wszyscy mają, ale większość z nas ma. W tej lodówce najzwyczajniejsze rzeczy masło, szynka, pomidory. Takie najzwyklejsze zakupy, robiliście Państwo kiedyś zakupy prawda. No to to każdy wie jak sytuacja wyglądała" :D
Komentarz usunięty przez autora
Ty nie jesteś moja liga i nie jesteś zawodnikiem...