Wpis z mikrobloga

• 3
@mr-dawid: nie wiem ale na początku Monika go zgasiła bo chciał zrobić stary trick że telefon od kogoś niby przypadkiem zadzwonił, a Monika mu powiedziała, że ona mówiła żeby do niego ta osoba zadzwoniła XD
  • Odpowiedz
@enten: Przejrzałem ostatnie 30 filmów na jej kanale i pod żadnym nie wyłączyła komentarzy. Pewnie RB ma już dość żartów o Johnie W. i tak sobie zażyczył.
  • Odpowiedz
  • 1
@tralala101: na bank, w ogóle ta jego książka ma nakład 100 egzemplarzy, ale sam RB o tym nie zapomniał i Pani Monika musiała mu o tym przypomnieć ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ogólnie fajny wywiad, takie już litowanie się nad całkowicie leżącym
  • Odpowiedz
@tralala101: Ale na Facebooku już nie wyłączyła komentarzy pod zapowiedzią odcinka, więc nie omieszkałem dokonać dziełą skryty... znaczy shejtowania :-)

Oczywiście komentarze pod wywiadem wyłączone, żeby przypadkiem Pan Robert Bernatowicz nie zobaczył jakichś "hejterskich" wpisów, czyli takich zawierających konstruktywną krytykę.
Ten człowiek to jest megaloman i egocentryk cierpiący na niepohamowany i niekończący się głód atencji i poklasku, czego przejawy widać nie tylko w tym ale i w dziesiątkach wcześniejszych wywiadów. Tutaj przykład
  • Odpowiedz
  • 0
Ani sekundy temu nie poświęciła

@radioparanormalium: Ciekawe czy to dogadali przed odcinkiem. Jakiś czas temu pisałem, że na pierwszy większy wywiad po aferze będzie rozchwytywany i na pewno da jakieś mocne warunki. Bo nie ważne jak mówią ale byleby mówili - i tak teraz ma dużo wyświetleń.

Jeszcze z takich kwiatków to:
- Giermkowie nie walczyli w pojedynkach z rycerzami - mogli się pokłócić i walczyć między sobą niezależnie ale nie jako część
  • Odpowiedz
@enten: radioparanormalium:
2 godziny w zasadzie o niczym. Ja uwielbiam jak RB opisuje oczywiste rzeczy np "I on otwiera wtedy lodówkę. Wiecie Państwo taka zwyczajna najprostsza lodówka jaką każdy z nas ma w domu. No dobrze może nie wszyscy mają, ale większość z nas ma. W tej lodówce najzwyczajniejsze rzeczy masło, szynka, pomidory. Takie najzwyklejsze zakupy, robiliście Państwo kiedyś zakupy prawda. No to to każdy wie jak sytuacja wyglądała" :D
  • Odpowiedz
@enten: Przesłuchałem podczas pracy. Ani słowa o kołach sterowych i tekst, że musi zniknąć żeby ludzie się za nim stęsknili. Generator Prawdy dał mu niezłego klapsa. Ciekawe czy coś go to nauczy. Jak by uczciwie podchodził do tematów "para" udostępnił by archiwum UFOWIDEO dla reszty badaczy zamiast trzymać to w sekrecie i chwalić się jakie to ma archiwum. Dobrze się stało bo przynajmniej odrobinę skończy się ściemnianie ludzi farmazonami.
  • Odpowiedz