Denerwuje mnie to że prawaki uzurpują tylko sobie prawo do patriotyzmu i wszystkim go obrzydzają, dlatego każdemu przyzwoitemu czlowiekowi, jak ktoś ma dużo czasu i mu się nudzi, to polecam w ramach zabawy czy walki przeciw szerzeniu się skrajnej ekstremistycznej prawicy założyć sobie profil typowego polskiego Polaka z Polski na X, tiktoku itp. ustawić profilowe podobne do poniżej i zacząć wychwalać w komentarzach Tuska, koalicję obywatelską, uzmysławiać jaką osobą i dlaczego złym prezydentem jest Nawrocki, że osoby LGBT też są ludźmi z prawami i nie można ich atakować itp. Dysonans poznawczy u prawakow będzie niemiłosierny ( ͡º͜ʖ͡º)( ͡º͜ʖ͡º)
Powiem tak, że naród wspaniały, lecz władza to k...
Cool story: 1. Babka wjechała w rów. 2. Od razu samochody się zatrzymały, by jej pomóc. 3. Wszyscy żyją, więc od razu faceci zaczęli myśleć, jak wydostać samochód z rowu.
No to już oficjalnie jestem brytyjczykiem i czas może pomyśleć na zmianę nicku na marianoaanglikano xD Prawie 18 lat po tym jak moja noga postawiła nogę na płycie lotniska Londyn Luton #uk #chwalesie
Dysonans poznawczy u prawakow będzie niemiłosierny ( ͡º ͜ʖ͡º)( ͡º ͜ʖ͡º)
#polityka #bekazprawakow
źródło: temp_file5455741575919493130
Pobierz