Aktywne Wpisy

MonazoPL +96
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: 700 zł bank millennium monazo
Pobierz
Agresywna_Szyba +18
je j---e za rok w czerwcu mam wesele a nowobogacki teściu wymyślił sobie że zgodnie ze starapolską tradycją na weselu muszą być dziady proszalne... i mimo że zostało ponad pół roku to jeździ po wiosce i zaprasza wszystkich meneli. Naprawdę już się człowiekowi odechciewa tego cyrku
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
dziady proszalne na weselu hit czy kit?
- hit 22.3% (102)
- kit 51.4% (235)
- hit ale trzeba zatrudnić aktorów z domu kultury 26.3% (120)

#uk #chwalesie
źródło: scaled_1000042099
Pobierz@AstroBoy Nie, to raczej moim rodzicom zbrzydło z-----------e za 1200zł w 2008 roku :D Tam na Narutowicza to problem był długo z tym bo porodówka była przerobiona z chirurgii i podobno ten gronkowiec to w ścianach siedział.
@Subsacharyjska-tarantula I tak i nie, kultury pracy mi będzie na pewno w Polsce
źródło: scaled_1000042121
Pobierz@MarianoaItaliano: kurde sprytnie, gagatku. zazdro. ;)
machającypapież.jpg
@ATAT-2: to tylko potwierdza ze to pozoom "quiz pub" bo niektore pytania sa jak by z przypadku.
Tak naprawde wystarczy je przeczytac 2-3 razy i zdasz.
Tak po prawdzie to polski paszport chyba obecnie jest minimalnie lepszy pod tym względem albo niemal nie ma różnicy.
Są natomiast miejsca na świecie, w których Brytyjczykowi łatwiej o stały pobyt albo zostanie rezydentem. Ale też nie jest ich aż tak wiele - jakieś Barbados czy inne popierdółki po koloniach.
@mielonkazdzika: mam i ja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Akurat ten test z języka to jest najmniejszy element z tego pierdzielenia. Serio, zwykła formalność. Poziom B1 to tylko lekko ponad "kali być, kali mieć". Dłużej trwa weryfikacja czy ty to ty niż sam test. Tylko z kasy trzeba wyskoczyć za egzamin.
Serio? Przy wjeździe turystycznym czy staraniach o