Wpis z mikrobloga

Dobra to skoro się już bawimy w teorie spiskowe, bezpodstawne oskarżenia i niszczenie reputacji którą InPost budował 40 lat (czyli od wieku niemowlęcego) mam do państwa pytanie - czy uważacie, że on ukrywa coś poza fajkami?

Niektórzy sugerują że on może walić jakieś stimy, trudno mi w to uwierzyć, ale jego nerwowe zachowanie, przyruchy, rozbiegane oczy i mocna reakcja na pytanie o nałogi daje do myślenia...

Chociaż ja bym tutaj widział bardziej człowieka w nerwicy i lękowej paranoji.

#slubodpierwszegowejrzenia
rtone - Dobra to skoro się już bawimy w teorie spiskowe, bezpodstawne oskarżenia i ni...

źródło: WEBP_LANDSCAPE_840

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rtone: On mówi o tym budowaniu dobrego imienia jakby sam coś narozrabiał i musiał odkupić swoje winy albo jego przodkowie byli co najmniej zbrodniarzami i jego rodzina została dotknięta złą sławą. Kto w codziennym życiu mówi o tym, że całe życie budował dobre imię? Od jego rodziny wiemy że jest niezwykle wrażliwy na tym punkcie. I to mogło być przewagą dla produkcji.
  • Odpowiedz
@Amanda87

Kto w codziennym życiu mówi o tym, że całe życie budował dobre imię?

Generalnie to w nerwach gadamy różne głupie rzeczy, których się nie ma czasu przemyśleć, no ale jak gadasz coś w nerwach i słucha tego 100 tysięcy ludzi, którzy analizują pojedyncze zdania, jakby to było przygotowane oświadczenie, to teorie są jakie są xd

Za dużo się skupiacie na detalach, które podkreśla tvn, za mało na szerokim obrazie. Chcecie
  • Odpowiedz
@solejukowski: Zwróciłam na to uwagę, bo u niego się ciągle to przewija, to nie był jeden raz rzucony w emocjach. Że godzą w jego dobre imię, że zostanie pokazany tak, odebrany źle, ośmieszony itp. itd. Jego rodzina też o tym wspominała, że zrobi wszystko byle nie być źle odebranym.
Co stanowi punkt zaczepienia jeśli produkcja będzie chciała coś namącić.
Ja naprawdę jestem skłonna uwierzyć, że próbowali, bo on jest wrażliwy
  • Odpowiedz
@Amanda87 z tym pójściem do telewizji to rzeczywiście głupota, ale z drugiej strony, może jestem naiwny, ale może on po prostu chciał znaleźć partnerkę i nigdzie indziej mu się nie udawało

Patrząc na to jak on tej Kasi pantofluje, no to tak wygląda, że jest tam też trochę desperacja, a z drugiej strony znalazł tak fajną, atrakcyjną dziewczynę, że się nie dziwię, w tym wieku to bardzo trudne

On tam pewnie
  • Odpowiedz